26 jul 2016

L'OREAL PROFESSIONNEL SOLAR SUBLIME

Tijdens de zomer wordt ons haar blootgesteld aan zon, zeewater en chloorwater uit het zwembad. Stuk voor stuk irriterende en nefaste factoren voor het haar. Om te voorkomen dat je haar verandert in een bosje stro is het belangrijk om tijdens de zomermaanden een aangepaste haarverzorging te gebruiken. Denk maar aan L'Oréal Professionnel Solar Sublime.

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

Tijdens het zonnen kan je zowel op droog als op vochtig haar de beschermende hairspray gebruiken. Het is een fijne vernevelende spray dat een niet vet laagje bescherming over je haren heen legt. De formule vormt een schild tegen uitdroging en behoudt de glans van je haren. Je kan de spray zo vaak en zo veel als je zelf wilt, gebruiken. Een pluspunt is de lekkere perzikgeur. De mist spray is een leave in waardoor je na gebruik het product niet dient uit te spoelen.

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

Na het zonnen gebruik ik de Solar Sublime shampoo voor het verwijderen van restanten afkomstig van zout en chloor. Evenals om mijn haren (en hoofdhuid) schoon te maken. De formule is verrijkt met Pracaxi olie om opnieuw een lipidenlaagje toe te voegen aan je haarvezel. De shampoo schuimt rijkelijk en is zachtjes geparfumeerd met een typische kappersgeur.

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

Afsluiten doe ik met het Solar Sublime masker. Een rijke, romige balsem textuur om je haren intensief te herstellen. De geavanceerde formule focust zich op beschadigde haarvezels en geeft voeding en herstel daar waar nodig. Ik houd niet van haarmaskers die je tien minuten of meer moet laten inwerken. Doe mij maar kort en krachtig, zoals dit Solar Sublime haarmasker met een inwerktijd van twee à drie minuutjes. Perfect!

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

Na een weekje Kroatische zon voelen mijn haren nog steeds zacht en soepel aan. Zonder enige twijfel is de beschermende spray mijn favoriet. De geur vind ik geweldig net als de werking. Na afloop van de vakantie kan je uiteraard deze producten gewoon thuis verder blijven gebruiken. De shampoo en het haarmasker zijn fijne hydraterende producten. Als je fijn, dun haar hebt net als mij raad ik aan om het haarmasker niet na iedere wasbeurt te gebruiken. Maar eerder als oppeppertje tijdens de wekelijkse pampersessie in het weekend. 

Te koop bij de L'Oréal Professionnel kapper
Solar Sublime shampoo 250 ml - 15 euro
Solar Sublime masker 200 ml - 21.80 euro
Solar Sublime beschermende spray 125 ml - 17.20 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Ik heb in Portugal ook de hele tijd een UV conditioner gebruikt, eentje van Paul Mitchell. Alle beetjes helpen, denk ik maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik haal deze lijn ook altijd als we op vakantie gaan. Scheelt zoooo veel met je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, deze producten ruiken zo lekker hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd naar de spray, die gaat mee tijdens de volgende vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niet eens dat er zonnebescherming voor je haar bestond :O Weer wat ontdekt. Kan geen kwaad toch? Als het verder fijn is :)

  BeantwoordenVerwijderen