25 sep 2016

LOUIS WIDMER REMEDERM VOOR DE DROGE HUID

De online apotheek Newpharma bood mij een verwenpakket aan om uit te proberen vol Louis Widmer producten. Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik het "geloof" in het merk even kwijt was na de serieus tegenvallende tonic zonder alcohol. In het pakket vond ik een herstellende lipbalsem en een verzorgende douche olie uit de Remederm lijn te samen met twee deluxe samples.
 
Louis Widmer Remederm


Remederm is een productlijn die aanbevolen wordt voor de droge tot zeer droge huid hoewel in principe iedereen de producten kan gebruiken. Groot en klein, jong en oud. Zeker naar het najaar toe zijn extra verzorgende producten mooi meegenomen. De Remederm douche olie bestaat uit zes plantaardige oliën (bernagie-olie, zonnebloemolie, arachideolie, amandelolie, jojoba olie en castor olie) voor een ultra zachte reiniging. Ik had altijd het idee dat een douche olie amper tot niet schuimt, maar deze doet het niet slecht. Hoewel ik mij ervan bewust ben dat een doucheproduct niet moet schuimen om te werken. Toch vind ik het prettig als er schuim aanwezig is. Dat maakt de douche ervaring net wat aangenamer en fijner. Maar hoe komt het dat deze douche olie schuimt? Er zit Mipa Laureth Sulfate in. Een milde afleiding van de bekende SLS (sodium laureth sulfate). Mipa Laureth Sulfate is minder hard en minder uitdrogend voor de huid. De geur is zeer mild en absoluut niet overheersend. Na het douche voelde mijn huid comfortabel aan. Als je een droge tot zeer droge huid hebt, kan ik mij inbeelden dat een likje bodylotion na het douchen welkom is.

Louis Widmer Remederm

Louis Widmer Remederm

Overal heb ik lippenbalsems: naast mijn bed, in de badkamer, in mijn handtas, op het werk,... . Omdat het een musthave product is. De Louis Widmer Remederm lipbalsem herstelt en verzorgt droge en gesprongen lippen. Het is een parfumvrije lipbalsem op basis van karitéboter, vitamine A en E, panthenol en bisabolol. Je hebt ook een geparfumeerde versie, maar persoonlijk vind ik het geen meerwaarde dat een lipbalsem een geurtje bevat. Overigens is deze balm vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De verpakking is vergelijkbaar met een lipgloss tube en ook de finish is licht glanzend. Als je geen tijd of zin hebt in een lipgloss of een lipstick dan is een beetje glans mooi meegenomen. Het draagcomfort is groot en aangenaam.

Louis Widmer Remederm

Newpharma streeft naar een snelle levering. Verzendingen vanaf 49 euro zijn gratis aan huis. Je hebt verschillende mogelijkheden mbt verzending. Je kan je pakket laten leveren in een Mondial Relay (ken ik niet) of DPD afhaalpunt of door DPD aan huis. Afhankelijk van je keuze betaal je 1.99 euro of 2.99 euro verzending (in België). Deze online apotheek verzendt eveneens naar Nederland. In totaal heb je een keuze tussen meer dan 25.000 producten en 750 merken. Ik vind de opmars van online apothekers geweldig, aangezien het beauty gamma uitgebreider is dan hetgeen je kan terugvinden bij je plaatselijke apotheek. Momenteel kan je 25% korting scoren op producten van Avène en Vichy via Newpharma.

Vichy aanraders

Avène aanrader

Louis Widmer is te koop bij de (online) apotheek
Remederm lipbalsem 15 ml - 7.60 euro
Remederm douche olie 150 ml - 11.50 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

1 opmerking: