26 sep. 2016

UNBOXING STYLETONE SEPTEMBER 2016

Net voor het weekend van start ging, belandde voor het eerst de StyleTone Beautybox op mijn deurmat. Net op tijd om er tijdens het weekend mee aan de slag te gaan. Benieuwd wat er in zit?

StyleTone september 2016

Het concept is gelijkaardig aan de Deauty box maar bij de StyleTone Beautybox ligt de hoofdfocus op make up. Je ontvangt maandelijks een box die perfect in je brievenbus past. Handig! Met daarin vijf fullsize producten die niet getest zijn op dieren. StyleTone werkt rond thema's en in de maand september focussen ze zich op 'Get Your Looks on'. Een webshop die de leukste Europese merken verzamelt onder één dak.
 
StyleTone september 2016
StyleTone september 2016
StyleTone september 2016

StyleTone Beautybox september 2016
♥ Ellis Faas Milky Lips
♥ Figs & Rouge Anti-Blemisch Corrective + Daily Lotion
♥ Emité nagellak
♥ Note mono oogschaduw
♥ Ace of Face no 3 Voluminizing Curling mascara

Het eerste wat mij opviel bij het openen van de box was de mooie inhoud. Ik ben aangenaam verrast. StyleTone is een box die het discovering aspect serieus neemt en trouw blijft aan wat een beauty box hoort te zijn.

Ellis Faas Milky Lips (27 euro)

Ellis Faas Milky Lips
Ellis Faas Milky Lips
Milky Lips is een vloeibare lipstick met een glossy finish. Hoewel de glans eerder satijn oogt naar mijn idee. Het is een langhoudende, goed gepigmenteerde lipstick in een fancy zilveren kogelhuls. Even draaien en de lipstick popt langs de applicator naar buiten. Ik ontving de kleur Nude Pink L207. Een prachtige kleur voor dagelijks gebruik met een Kylie Jenner gehalte.

Ellis Faas Milky Lips

Figs & Rouge Anti-Blemish Corrective + Daily Lotion (31.50 euro)

Figs & Rouge Anti Blemish Corrective Daily Lotion Figs & Rouge Anti Blemish Corrective Daily Lotion
Het enige non make up product in de box is deze Figs & Rouge Anti-Blemish Corrective + Daily Lotion. Een gel die je na het reinigen kan aanbrengen om onzuiverheden de kop in te drukken en de huid te normaliseren. Geschikt voor een vet huidtype met acné. Dus als jij niet tot deze categorie behoort, is dit misschien een product dat ergens achteraan in je badkamerkastje gaat belanden. Ik ben er alvast benieuwd naar.

Emité Nail Lacquer (12 euro)

Emité Nail Lacquer

Make up en nagellak horen bij elkaar. Waardoor het geen verrassing is dat er ook een nagellakje in de StyleTone Beautybox zit. De kleur Rasp is een snoepjes roze nagellak met een klassiek borsteltje en een crème finish. Ik heb een opvallend wit randje aan mijn nagels waardoor twee laagjes onvoldoende zijn en ik een derde laagje nodig heb voor een opaak effect.

Note mono oogschaduw (9.90 euro)

Note mono oogschaduw
Ik denk dat ik mijn nieuwe najaarsfavoriet gevonden heb. Paarse tinten scoren in het algemeen zeer goed, maar lieve mensen kijk eens wat een pigment deze mono oogschaduw heeft. Het is een goed gepigmenteerde oogschaduw met een satin finish. Ik koos voor een combinatie tussen Sleek Sunset oogschaduw en Note oogschaduw nr 10.

Note mono oogschaduw
Note mono oogschaduw

Ace of Face Eyerule no 3 Volumizing Curling Mascara (14.90 euro)

Ace of Face volumizing curling mascara Ace of Face volumizing curling mascara

De mascara heeft een polymeren borsteltje dat mij min of meer doet denken aan Benefit Roller Lash. Met aan de ene zijde korte stekeltjes en aan de andere kant wat langere. De mascara geeft zichtbaar krul en volume aan de wimpers, maar het effect blijft natuurlijk. Geen giga dikke wimpers, waar ik stiekem verzot op ben. 

StyleTone september 2016
Ellis Faas Milky Lips L207 - Note mono oogschaduw nr 10 - Ace of Face mascara

Persoonlijk vind ik StyleTone een goede optie als je houdt van make up. Per box betaal je 12.50 euro (Nederlandse leden) of 15 euro (Belgische leden) terwijl de werkelijke waarde deze maand 95.30 euro is. Niet slecht lijkt mij.

Zelf benieuwd geworden? Dan kan je de StyleTone september box bestellen via de StyleTone website Je kan zelf bepalen welk abonnement het beste bij je past.

StyleTone september 2016

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen: