10 jul. 2016

VICHY DERMABLEND 3D CORRECTION FOUNDATION

Vichy Dermablend 3D Correction foundation

Een tijdje terug was ik uitgenodigd in Brussel voor de voorstelling van de beauty nieuwigheden van Vichy, La Roche Posay en Roger & Gallet. Stuk voor stuk fijne merken die je kan terugvinden bij de apotheek. Wie mij volgt via facebook heeft ongetwijfeld the behind the scenes foto's van het event zien voorbij komen. Hoewel het allemaal mooie lanceringen zijn, was ik heel erg benieuwd naar één bepaald product namelijk de Vichy Dermablend 3D Correction foundation.

Vichy Dermablend 3D Correction foundation

De Dermablend 3D Correction is een matterende foundation met een goede houdbaarheid en zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de huid. De textuur kan ik moeilijk vergelijken met andere foundations. Het is een luchtig geklopte crème die je met een kabuki kwast mooi in de huid kan werken. Het doel van deze nieuwe Dermablend telg is om imperfecties te doen vervagen en huidreliëf gladder te maken.

Vichy Dermablend 3D Correction foundation

Ondanks de vollere crème textuur en de maximale dekking voelt mijn huid fijn aan. Het voelt niet als een dikke laag foundation, noch heb ik last van een masker effect. Doorheen de dag glimt mijn T-zone heel lichtjes, maar zeker niet om in paniek over te geraken. Als ik weet dat ik een belangrijke afspraak op de planning heb staan, of een lange werkdag voor de boeg poeder ik mijn T-zone af. Anders niet. 

Vichy Dermablend 3D Correction foundation

De verzorgende werking van deze Dermablend 3D Correction foundation is mooi meegenomen. 

♥ Salicylzuur verbetert de huidkwaliteit
Eperuline bestrijdt ontstekingen en heeft een kalmerende werking 
SPF 25

In totaal zijn er 5 tinten verkrijgbaar. Ik gebruik de kleur 35 Sand. De middelste tint en deze past zich zeer mooi aan mijn eigen huidskleur.  Er zijn verschillende reden waarom ik deze foundation zo geweldig vind. Roodheid wordt zeer goed gecamoufleerd en puistjes worden minder opvallend gemaakt. Ze zijn niet weg, maar wel minder opvallend. Als je nog meer dekking wilt, kan je onder de 3D Correction foundation de Dermablend Ultra-Corrigerende Crème Stick gebruiken. Deze heb ik niet in huis, aangezien ik voldoende heb aan de corrigerende werking van de 3D Correction foundation. 

Vichy Dermablend 3D Correction foundation
Vichy Dermablend 3D Correction foundation
Vichy Dermablend 3D Correction foundation


Wat vind jij van het resultaat?

Vichy is te koop bij de apotheek
Vichy Dermablend 3D Correction foundation 30 ml - 23.75 euro


Beauty Treasures

6 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, benieuwd! Is hij ook geschikt voor een heel droge huid, of toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neen, deze 3D Correction foundation is vooral bedoeld voor de vette huid met onzuiverheden. Het is ook een matterende foundation waardoor 'ie mij niet geschikt lijkt voor een droge huid.

   Verwijderen
 2. Ik vind het er wel mooi uitzien, ook de tube zelf ziet er erg mooi uit. Zelf zou ik hem niet willen maar dat is puur omdat ik geen foundation meer draag omdat ik nooit echt mijn kleur kan vinden. Ook heb ik niet zo'n huid dat ik echt foundation nodig heb, concealer is meestal goed genoeg hihi:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lucky you, zo lang je zelf tevreden bent is foundation zeker geen must.

   Verwijderen
 3. Zo jammer dat hij voor mij te donker is, want hij lijkt me erg fijn en ziet er goed uit bij jou :)

  BeantwoordenVerwijderen