11 aug 2016

DELHAIZE CARE DOUCHEGELS

Koop jij wel eens beauty in de supermarkt? Ik wel! Waarom? In eerste instantie omdat ik het makkelijk vind om op één plaats al mijn inkopen te kunnen doen en daarnaast hebben de meeste supermarkt ketens een beauty afdeling die zeer geschikt is voor de aankoop van basis verzorgingsproducten. Denk maar aan deo, wattenschijfjes, douchegel, ... .

Delhaize Care douchegel

 
Het huismerk van Delhaize, Care, heeft sinds kort nieuwe douchegels toegevoegd aan hun eigen assortiment. Negen speciale geurcombinaties om de douche ervaring nog aangenamer te maken. 

Delhaize Care douchegel

Even ontwaken voor de ochtendrush begint of heerlijk ontspannen na een vermoeiende werkdag. De makers ontwikkelde negen niet alledaagse geursamenstellingen die een goed evenwicht brengen tussen fruitig, zoet, fris en bloemig. Fijne basis douchegels met een lekker geurtje in een verpakking die makkelijk in de hand ligt. 

Delhaize Care douchegel

Delhaize Care douchegel

Delhaize Care douchegel

Op dit moment vind ik kokos & monoï net als citroenzeste & carambola lekker vanwege het seizoen. Echter de ultieme favoriet ten huize Beauty Treasures is neroli & arganolie en van vriendlief munt & cederhout. Liefhebber van zoet? Dan vind je mogelijk aardbeienmarmelade en exotische vruchten & mango lekker.

Delhaize Care douchegel

Delhaize Care douchegel

Extra leuk zijn de toevoegingen zoals glittertjes, mini bolletjes en luchtbelletjes. Geen paniek, de glitters blijven na het douchen niet op de huid hangen.

Delhaize Care douchegel 250 ml - 1.59 euro

Voor welke geur combinatie zou jij gaan?

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

  1. Keuze genoeg zo te zien! De geurtjes lijken me eigenlijk allemaal lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb ze ook ontvangen, maar moet ze nog uitproberen en dat ga ik binnenkort doen :)! Ze klinken alvast heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen