16 aug 2016

DR HAUSCHKA THE COMEBACK COLLECTIE REVIEW & SWATCHES

Hoewel ik hoop dat er nog veel zonnige dagen in aantocht zijn, stel ik vandaag de eerste herfst collectie voor het najaar 2016 voor. Ik kan echter niet langer wachten, aangezien de producten al enkele weken op de Beauty Treasures desk liggen. 

Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

Dr. Hauschka stelt in The Comeback herfstcollectie dit najaar enkele favorieten voor uit voorgaande (limited edition) lijnen. Deze publiekslievelingen zitten in hun originele verpakking en hiermee biedt Dr. Hauschka jou de kans om eenmalig een sterproduct (opnieuw) in huis te halen. Ik kreeg een leuk kitje thuis toegezonden om uit te proberen met daarin het eyeshadow palette in de kleur 02 en een kajal eyeliner duo in de kleur 06. Jammer genoeg geen benamingen enkel nummers.

Eyeshadow palette 02

Het palette bevat vier geharmoniseerde paarse oogschaduws. Geheel mat met uitzondering van de witte highlighter die een zachte parelmoer glans bevat. In het verleden heeft Dr. Hauschka mij reeds aangenaam verrast met een goede pigmentatie en ook met dit palette is het niet anders. De oogschaduws zijn zacht en blenden makkelijk. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is de poederige textuur. Goed je make up penseel aftikken voor je de oogschaduw aanbrengt, om fall out te vermijden.

Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

 Kajal Eyeliner Duo 06

Het oogpotlood is een duo met aan de enige zijde een zwart potlood en aan de andere zijde een bijzondere aubergine/paars tint. Gecombineerd met oogschaduw is dit een zeer draagbare kleur. Alleen, als eyeliner, oogt de kleur zeer snel huilerig.

Het potlood is zacht en glijdt makkelijk over de huid of over de waterlijn heen. De hele dag blijft het potlood niet op de waterlijn zitten, maar ik ken ook maar weinig oogpotloden die zo krachtig zijn dat ze een volledige dag overleven. Deze kajal is verrijkt met wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee als verzorgende werking in en rond de gevoelige oogcontour.
 
Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

Dr. Hauschka The Comeback herfst collectie

Dr. Hauschka make up is 100% op basis van mineralen en natuurlijke ingrediënten. Vrij van parabenen, PEG, minerale oliën, siliconen, converservingsmiddelen, synthetische geurstoffen en dierenproefvrij. Daarnaast streeft het merk om zoveel mogelijk ingrediënten te winnen uit biologische teelt en fair trade projecten.

Dr. Hauschka The Comeback collectie is verkrijgbaar vanaf vandaag.
Eyeshadow palette 02 - 28.95 euro
Kajal Eyeliner Duo 06 - 13.50 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Oeh, die paarse aubergine tint van het oogpotlood ziet er erg mooi uit :) prima pigmentatie weer van Dr. Hauschka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh...prachtige palette, ik hou van paarse tinten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Steffi,
      Wat leuk om zo een kitje thuis gestuurd te krijgen ;) Is altijd wel leuk om cadeautjes te krijgen ;) Ga je er later nog een look mee maken? Ik ben alvast benieuwd :)

      Verwijderen
    2. Dag Heidi, er komt een video online (de volgende dagen) waarin ik de make up producten gebruikt heb. Dus hou zeker een oogje in het zeil.

      Verwijderen
  3. Ik heb een aantal jaren geleden eens een oogschaduwpalette van Dr Hauschka gehad en dat vond ik ook erg fijn. Ze hebben altijd hele draagbare kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen