3 jun 2016

DIOR 5 COULEURS POLKA DOTS BAIN DE MER

Peter Philips, creatief directeur voor Dior, liet zich inspireren door de iconische stippen in het creëren van een vrolijke zomer collectie genaamd Milky Dots. Zandkleurige nuances en azuurblauwe tinten omarmen de levendigheid van het sterk gepigmenteerd oogschaduw palette Bain de Mer. 

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer

Bain de Mer bestaat uit vijf geharmoniseerde kleuren die onderling goed te combineren zijn. De zandkleurige nuance kan je gebruiken als basiskleur in eender welke look. De highlighter is een crème wit met een zachte parelmoer glans. Een knappe highlighter voor onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek. Tenminste als je houdt van een beetje glans. Het koraal roze is een kleur die ik niet vaak gebruik als oogschaduw. Hoewel de combinatie tussen de middelste (zandkleur) en het koraalroze erg mooi is voor een vrolijke daglook. Aangezien er geen regels bestaan om make up aan te brengen, gebruik ik deze oogschaduw regelmatig als blush.

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer

De hippe azuurblauwe tinten geven een zonnig aura aan het oogschaduw palette. Het leven is aan de durvers waarbij je zelf kan bepalen of deze oogschaduws een hoofdrol of slechts een accent spelen in je look. De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en fijn in gebruik. De bijgeleverde spons applictors zijn oké. Voor thuisgebruik prefereer ik mijn gewone kwasten

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer

Ter inspiratie creëerde ik twee verschillende looks die je kan maken met het Dior Bain de Mer palette. 

 ♥  Summer party
Geen standaard nude tinten, maar deze tinten spreken voor zichzelf. Over het bewegende ooglid bracht ik de baby blauwe oogschaduw aan vanaf de binnenste ooghoek tot net over de helft van het mobiele ooglid. In de buitenste ooghoek en onder de wimperrand bracht ik de azuurblauwe oogschaduw aan. Afgewerkt met een donker blauw oogpotlood in de waterlijn en als eyeliner. In de arcadeboog vervaagde ik de zandkleur voor een subtiele overgang tussen het blauwe en de highlighter onder de wenkbrauw.

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer look

♥ Summer daytime look
Geen durver? Of mag het een stuk subtieler dan is de summer daytime look iets voor jou. Over het bewegende ooglid blendde ik met een platte oogschaduwkwast de zandkleurige oogschaduw. In de arcadeboog bracht ik subtiel met een fluffy kwast de koraal tint aan en onder de wenkbrauwen de crème highlighter. Met een zwart oogpotlood tightlinende ik mijn bovenste waterlijn. Onder de wimpers bracht ik de azuurblauwe oogschaduw aan met de spons applicator en in de binnenste ooghoek de baby blauwe kleur voor een fris accent.

Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer look

Hieronder zie je de pittige koraal tint als blush. Door te experimenteren heb ik gemerkt dat de kleur het mooiste oogt met een klein beetje Clarins crème blush eronder.
 
Dior 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer look

Het enige minpuntje aan dit Dior palette vind ik de verpakking. Jammer dat deze niet bedrukt is met kleine Polka dots.
   
Te koop bij de parfumerie.
Dior 5 Couleurs Polka Dots in 366 Bain de Mer - 63.84 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Ik ben zo verliefd telkens ik voorbij dit palette loop in de parfumerie. Mooie ooglook!

    x karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, dat ziet er heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt er mooie ooglooks mee gemaakt ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super tof! Mooie frisse kleurtjes..

    BeantwoordenVerwijderen