6 jun. 2016

REMINGTON PROTECT KRULTANG

Remington Protect krultang

Remington heeft de Hydra Care technologie geïntegreerd in hun nieuwe stylingtools. Een combinatie tussen een verkoelende nevel (cooling mist) en de mogelijkheid om de haren te stylen of te krullen met minder warmte. Wat leidt tot minder beschadiging en een mooie balans tussen hydratatie en warmte. 

Remington PROtect krultang
 Remington PROtect krultang

De PROtect Tong heeft een digitale display en vijf warmte standen tot 220 graden. De geavanceerde coating bevat geïmpregneerde macadamia-, arganolie en keratine (MAK) voor een professioneel resultaat. Ik zag deze technologie onlangs ook bij DIVA styling tools. Maar wat betekent MAK technologie? De oliën en keratine komen tijdens het stylen vrij en geven je haren een mooie glans en maken ze extra zacht. 

Remington PROtect krultang
Remington PROtect krultang

Remington geeft aan dat 170° de ideale warmte is om aan de slag te gaan. Voor je begint, vul je het (kleine) reservoire met water dat tijdens het stylen omgezet wordt tot een fijne nevel. De krultang heeft een 25mm wand. Binnen enkele minuutjes is de krultang op temperatuur en dankzij het draaibare snoer kan je alle richtingen uitdraaien met je handen zonder dat het snoer tegenwerkt.
 Remington PROtect krultang
 Remington PROtect krultang
 Remington PROtect krultang

De PROtect krultang is fijn in gebruik en ziet er mooi uit. 25mm wand is niet te dik en niet te dun en geeft een verzorgde losse krul aan mijn haren. Na het krullen ga ik even met de vingers door mijn haren heen en spray ik ter fixatie haarlak. Als je net als mij fijn en dun haar hebt, is hairspray een must. Tegen de avond zakken de krullen uit, maar nog steeds blijft er een mooie slag inzitten. Bij aankoop van de PROtect krultang krijg je een hittebeschermende opberghoes erbij. Persoonlijk vind ik de cooling mist een leuke optie, maar ik weet niet goed of het effectief een extra beschermende werking heeft. Daar ben ik niet helemaal van overtuigd. Ik hecht persoonlijk meer belang aan het feit dat ik op een lage temperatuur krullen kan maken. Die bovendien goed blijven zitten. Kortom 60 euro vind ik een betaalbare prijs voor een fijne krultang met MAK technologie. De krullen vallen soepel en zien er natuurlijk uit.

Te koop bij de elektrozaak.
PROtect krultang - 59.99 euro

Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

 1. Zag de foto al op IG, je haar is ECHT leuk zo! Mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi resultaat! Daar mag je mijn haren ook eens mee krullen :) ik ben daar niet zo'n held in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij een fijne krultang! Je haar zit mooi zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een mooi resultaat, hoor! En die cooling mist is een fijn extraatje, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen