21 nov. 2014

DIOR | 5 COULEURS " CUIR CANNAGE" & "TRAFALGAR"

De Dior 5 couleurs oogschaduwpaletjes zijn een vaste waarde in hun make up gamma. Onlangs werden deze doosjes onder handen genomen zowel de verpakking als de inhoud. De verpakking werd strakker, terwijl aan de binnenzijde aandacht geschonken werd aan nieuwe kleursamenstellingen, de verschillende texturen en kleurcontrasten. Het fijne aan deze doosjes is het feit dat je er steeds twee looks mee kunt maken. Voor een draagbare daglook gebruik je de basiskleur (midden) te samen met de bovenste twee kleuren. 's Avonds mag het zwoeler en meer smokey. De bijhorende look is de basiskleur samen met de onderste twee oogschaduws uit het palet. Dit zijn twee standaard looks maar uiteraard kan je onderling gaan mixen en met de nodige creativiteit nog veel meer (mooie) combinaties bedenken. 


Je zou het misschien niet verwachten, maar Trafalgar is een hit. Bijzonder populair en bij vele verkooppunten al uitverkocht. De aandacht wordt meteen gevestigd op het bessenrood in het midden. Terwijl de vier omliggende kleuren een stuk neutraler zijn en zorgen voor het nodige evenwicht. Trafalgar is een prachtig herfst palet, maar laat je niet afschrikken door het bessenrood, want je kan hele mooie draagbare looks maken met dit oogschaduwpalet.  Mijn favoriete combinatie is de pruimkleur op mijn bewegend ooglid, het bessenrood in de arcadeboog en de parelmoer glans op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek voor een frisse blik. De kleuren combineren onderling mooi, blenden makkelijk en hebben een goede pigmentatie. Alle kleuren bevatten een glansje.


Cuir Cannage is in vergelijking met Trafalgar een stuk rustiger maar zeker niet saai te noemen. Als je houdt van nude tinten, net als mij, dan doet Cuir Cannage je hartje ongetwijfeld sneller slaan. Dit palet kan ik de hemel in prijzen: geweldige pigmentatie, zachte texturen, makkelijk blendbaar en met verschillende finishes. De basiskleur en rechts onderaan zijn beiden mat, terwijl de overige kleuren een satijn glans hebben. Persoonlijk vind ik dit een compleet en compact palet dat je makkelijk kan meenemen op reis. Maar ook voor thuisgebruik prettig is doordat je verschillende tinten en nuances hebt in één palet.


Te koop bij de parfumerie.
Dior 5 Couleurs oogschaduwpalet - 60.58 euro.

Alvast een fijn weekend!

Beauty Treasures

12 opmerkingen:

 1. Het eerste dior palette staat heel hoog op mijn wishlist,
  alleen gaat mijn spaarvarken onwijs gillen als ik hem dit vertel..
  dromen mag tenslotte en dit palette s komt regelmatig in die dromen voorbij zweven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie ooglooks heb je gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie looks! Leuke palletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, je ziet er echt prachtig uit op deze foto's! Hele geslaagde looks! Vind beide oogschaduwpaletjes echt erg mooi en de lipstick is echt super pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de eerste look met Trafalgar draag ik een Bourjois Velvet gloss, in de tweede look Trafalgar was gewoon een transparante gloss. En bij de Cuir Cannage look is het de Rouge Baume van Dior in Diorette. Over die lipstick staat er een review online.

   Verwijderen
 5. Wauw wat een prachtige paletten, Cuir Cannage is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren en prachtige looks heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie ooglooks heb je met deze prachtige palettes gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een beauties! En prachtige look heb je van ze gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had al een oogje op Cuire Cannage maar Trafalgar staat je super goed! Twee prachtige looks, wauw.

  X Alice

  BeantwoordenVerwijderen