15 mrt 2016

PLOG - ESTETIKA BEURS

Dat ik en Griet goed bevriend zijn, is geen nieuwtje meer. Wie ons volgt via social media, weet dat we regelmatig samen op pad zijn. En ook dit weekend was het niet anders. Aangezien ik een druk, maar leuk weekend op het programma staan had, leek het mij tof om dit samen te vatten in een plog. Goed idee?

Hoewel het weekend is, was ik al vroeg uit de veren en sprong ik gelijk onder de douche. Meteen een goed excuus om enkele Kérastase nieuwigheden uit te testen. Densifique is geen nieuw haargamma, maar verbetert en verrijkt met glycanen. Waarbij de producten inwerken op de haardichtheid en de aanmaak van nieuwe haartjes in het creëren van meer volume.

Kérastase Densifique

Na het douchen, genoot ik van een licht ontbijt en een kopje citroenwater. Ik las onlangs dat citroenwater een enorme zuiverende werking heeft op de huid. Terwijl werk ik even mijn artikel af over de nieuwe Clarins Joli Rouge Brilliant. Links piepen al enkele nieuwigheden, klaar om getest en gereviewd te worden.

plog estetika beurs

Net voor ik de deur uit ging, legde ik mijn make up look vast op foto. Ik geraakte geïnspireerd door een make up look die ik zag op het instagram account van Sparkling Luna met het Urban Decay x Gwen Stefani oogschaduwpalet. Als oogschaduwbasis gebruikte ik een paarse crème oogschaduw van Kiko. Hierover bracht ik UD Serious en Harajuku aan. Geblend met Zone in de arcadeboog. 

ooglook Urban Decay Gwen Stefani oogschaduw palette
look Urban Decay Gwen Stefani oogschaduw palette

Stipt om elf uur ging de deurbel en vertrokken Griet en ik te samen richting Brussels Expo. Waar gedurende drie dagen de Estetika beurs plaatsvond. Een vakbeurs voor professionelen actief in de schoonheidssector. Zelf heb ik een diploma schoonheidszorg. Vandaar mijn grote liefde voor professionele merken zoals Babor, Sothys, Klapp, Christina, ... . Stuk voor stuk prachtige merken. Het was dan ook een blij weerzien met enkele van deze merken.  Maar niet te min ontdekte ik enkele nieuwe merken. 

Ik werd overstelpt met informatie. De mooiste en interessantste merken (volgens mij) zie je hieronder.

plog estetika beurs
plog estetika beurs

Mondozen is een compleet nieuw merk voor mij. Met een compact gamma aan lichaamsverzorgingen, geïnspireerd op vier delen uit de wereld en hun bijhorende rituelen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, paraffine en siliconen. Hopelijk een merk waar we nog veel over mogen horen.

Monodozen

Bernard Cassiere presenteerde als nieuwigheid dit voorjaar een lichaamsbehandeling met monoï extract en vanille . De geur bij uitstek die mij doet verlangen naar een zonovergoten exotisch paradijs. Deze behandeling zorgt voor een deugddoend intermezzo om te onthaasten in deze drukke tijden. Te samen met de behandeling wordt er een limited edition lichaamscrème verkocht voor thuisgebruik (22 euro).

Bernard Cassiere
Bernard Cassiere

Paul & Joe is een make up merk met een hoge schattigheidsfactor. Meermaals per jaar komen ze met een limited edition collectie. Papillon de Printemps staat symbool voor de ontwakende lente. Frisse kleuren contrasteren de popout display met vlindervleugels. De paletjes zijn niet goedkoop (38 euro), maar ogen zo mooi. Wat vind jij ervan?

Paul & Joe make up

BelláPierre niet meer nieuw voor mij, maar wel zeer interessant. Het minerale make up merk wist mij onlangs te impressioneren met hun Pretty Woman kit. De lieve BelláPierre MUA was zelfs bereid mij een kleine make up touch up te geven. De ladies waren stuk voor stuk zo lief en vriendelijk. Intussen ben ik ontzettend benieuwd naar het BelláPierre contourpalette en hun BB crèmes.

BellaPierre make up

Bye bye botox, hello Collagen Lift: een voedingssupplement op basis van collageen. Dagelijks drink je gedurende één maand een flesje aangelegd met water of fruitsap. Waarbij deze krachtige dosis de natuurlijke collageen product in je lijf aanwakkert. Voor meer soepelheid en elasticiteit van de huid. Meer hierover binnenkort.

Collagen Lift

Een merk waar ik al veel over gehoord heb, is Germaine De Capuccini. Een professioneel huidverzorgingsmerk gericht op ontspanning en huidverbetering. Nadat we vriendelijk onthaald werden, kregen we ook meteen de laatste nieuwtjes gepresenteerd. Waaronder een huidverzorgingsproduct voor de man.

Germaine de Capuccini
Germaine de Capuccini
Germaine de Capuccini

Nieuw en upcoming binnen de Neolabo group: Sol Esta. Heel mysterieus, want de vertegenwoordiger kon (of mocht) ons nog geen uitleg geven. Hetgeen mij meteen opviel waren de prachtige massagekaarsen. Uiteraard opnieuw voor professioneel gebruik.

Sol Esta

Mijn favoriete zelfbruiner is van het merk Vani-T. Flashy roze verpakkingen die meteen in het oog springen. Bronzing Glaze twee dagen aanbrengen op mijn lichaam/gezicht geeft hetzelfde effect als een weekje zon. Niet gelogen!

Vani-T

De mooiste stand van de hele beurs was ongetwijfeld Gerard's Cosmetics. Sommige merken stralen pure eenvoud uit en werken daarom net zo aantrekkelijk. Dit merk heeft het allemaal. Een mooie verpakking, een lekkere geur en een ruim aanbod voor ieder wat wils.

Gerard Cosmetics
Gerard Cosmetics
Gerard Cosmetics
Gerard Cosmetics

Na een dag vol verwennerij stapte ik om kwart over zes in de auto. Hoewel ik mij voorgenomen had 's avonds enchiladas te maken. Was ik tegen het uur van aankomst veel te moe en besloten manlief en ik de zaterdag avond af te ronden met afhaal Chinees. Gezond niet echt, maar wel lekker!

plog estetika beurs

De buit van vandaag! Maar daarover later meer. 

plog estetika beurs
plog estetika beurs

Tot slot zakte ik nog even onderuit in de zetel met de film Suburban Girl.

plog estetika beurs

Vond je mijn plog leuk? Dan heb ik goed nieuws! Deze week komt er een nieuwe plog online waarbij ik je meeneem naar een beauty event buiten de landsgrenzen! 

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

14 opmerkingen:

  1. Jammer inderdaad dat ik jullie niet heb gezien! Ik heb heel veel leuke merken kunnen ontdekken en vond het zeker tof om de beurs eens te bezoeken. Alleen de stand van Paul&Joe ben ik blijkbaar voorbijgelopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne plog meid! En je ooglook was zó mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooie ooglook.. Ik ben ook al langer fan van bellapiere en ben ook benieuwd naar het contourpalette :)
    Fijne plog!

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke plog, prachtige ooglook trouwens :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie merken waren er! 't Was de moeite zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt heel erg leuk om te zien. Het ziet er super tof uit daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke plog en wat een mooie look! Lijkt me ook een hele leuke beurs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lijkt me een hele toffe beurs :) en wat een hoop foto's! Ben benieuwd naar de volgende plog. Waarschijnlijk van het Diva Styling Event??

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk zo een plog! Ik ben ook geweest naar de Estetikabeurs :D Ze hebben steeds hele mooie merken vind ik :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijke plog, wat een mooie merken! Ik kan me voorstellen dat je hier als schoonheidsspecialiste je hartje kunt ophalen! Ik heb ooit ook de opleiding gedaan en word nog steeds blij van al het pracht en praal op dit gebied. Ik moet toch eigenlijk weer een keer zo'n beurs bezoekn. Mondozen klinkt erg interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Supermooie ooglook! Leuke foto's heb je gemaakt, het was een geslaagde dag zo te zien :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat lijkt me daar echt 'heaven'! Ik zou daar uren kunnen vertoeven.
    Ik gebruik al enkele jaren Gerard's. De producten zijn prima voor mij en goed betaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen dat je goede ervaringen hebt met Gerard's.

      Verwijderen