5 apr. 2016

EYLURE ENCHANTED COLLECTIE REVIEW & LOOK

Enkele weken geleden viel mijn mond letterlijk open toen ik bij DI de nieuwe Eylure Enchanted nepwimpers collectie tegen kwam. Een collectie bestaande uit vier soorten wimpers die pure romantiek uitstralen. Met de hoofdletter R. Niet gelogen, zien ze er niet b.e.a.u.t.i.f.u.l uit? 

Eylure Enchanted nepwimpers collectie

Het zijn vier gloednieuwe looks met wimpers zo licht en zo zacht als een veertje. Een genot om te dragen. Het is een romantische collectie met een natuurlijke uitstraling om je look net dat tikkeltje meer te geven. Geen overdaad, met dikke volle crossed over wimpers maar subtiel  en lief. Naar mijn idee een zeer goede collectie en geliefd bij velen. Omdat het een lijn is ideaal voor beginnende liefhebbers die het effect van nepwimpers nog maar net ontdekken. Maar evengoed voor de geeks die het graag overdag iets lichter en luchtiger houden. Let me introduce you Adored, Beloved, Cherished and Forever. 

Eylure Enchanted nepwimpers collectie

De verpakking oogt vrolijk en vooral voorjaarsachtig met diverse pastelkleurige bloemen. Leuk gedaan van Eylure. Op de achterzijde (helaas heb ik daar geen foto van gemaakt) zie je telkens een model die de wimpers draagt. Om je een idee te geven hoe de look is met de nepwimpers op. 

♥ Adored
Dunne wimpers met een fijne wimperrand en een waaierend effect. Het geheel oogt natuurlijk dankzij de fijne, lange wimperhaartjes. Waarbij de haartjes aan de binnen- en buitenkant korter zijn dan in het midden. 

Eylure Enchanted Adored


Beloved
Als je opzoek bent naar de perfecte combinatie tussen volume en lengte dan zit je goed bij Beloved. Opnieuw, net als bij Adored, een dunne wimperrand met fijne wimperhaartjes met extra diepte aan de buitenkant. Deze wimpers vergroten je blik en geven een cat eye effect.

Eylure Enchanted Beloved


Cherished
Drie vierde wimpers met een dunne, donkere wimperrand die het effect van een subtiele eyeliner nabootsen. De wimpers zijn mooi gekruld en waaieren naar buiten open. Ze zijn niet super lang, maar accentueren de buitenste ooghoek en geven een subtiele eyelift. Aanrader als je kleine ogen of overhangende oogleden hebt. 

Eylure Enchanted Cherished


Forever
Een paar volle wimpers met een subtiel uitwaaierend effect. Zeer subtiel zelfs. Waarbij niet alle wimperhaartjes even lang zijn voor een natuurlijke uitstraling. De wimperrand is iets dikker dan bij Adored of Beloved, maar nog steeds makkelijk om mee te werken. 

Eylure Enchanted Forever
   
Een favoriet? Moeilijk te kiezen, ik vind ze stuk voor stuk mooi. De collectie is gevarieerd en met elk zijn eigen effect. Forever zijn zeker en vast de meest dramatische wimpers uit de Enchanted collectie. Terwijl Adored naar mijn idee het natuurlijkste ogen.

Wanneer je lief bent voor je nepwimpers kan je ze makkelijk meermaals gebruiken. Ik verwijder na iedere beurt de overblijvende restjes lijm en breng de wimpers opnieuw in model voor ik ze opberg. Gemiddeld doe ik vijf keer per paar. Bij ieder doosje zit standaard een kleine tube lijm met een smalle applicator. Deze lijm werkt prima en droogt transparant op en bevat ruim voldoende voor meermaals de wimpers te gebruiken. 

De valse wimpers van Eylure vind ik van kwaliteit uitstekend. Zeker één van de beteren, bovendien betaalbaar en makkelijk te vinden. Afgelopen zondag had ik een date night met manlief dus het mocht allemaal een beetje meer en vampy zijn. Ik koos voor een look met het Sigma Nightlife oogschaduw palette en de Adored nepwimpers. 

Eylure Enchanted Adored make up look

Eylure Enchanted Adored make up look

De wimpers blenden prachtig met mijn eigen wimpers waardoor het geheel natuurlijk oogt. Extra volume, extra lengte, ik wou dat ik iedere dag zo'n prachtige glamour wimpers had. Soms valt het op dat je nepwimpers draagt, zeker wanneer je naar beneden kijkt. Bij de Adored wimpers valt dit mee, doordat de wimperrand zo dun is. Tip: breng boven je nepwimpers een (vloeibare) eyeliner aan om het geheel een natuurlijk effect te geven. De komende tijd zal je zeker de overige Enchanted valse wimpers zien voorbij komen in andere blogposts met make up looks. Kortom niets dan lof over deze mooie, compacte Eylure Enchanted nepwimpers collectie. Wat vind jij ervan?  

Eylure Enchanted Adored make up look

Eylure Enchanted Adored make up look

Eylure Enchanted Adored make up look

Vind je het lastig om valse wimpers aan te brengen? Lees dan zeker mijn artikel vol tips voor het aanbrengen van valse wimpers

Eylure Enchanted collectie (limited edition) is te koop bij DI en bij Lookiss by DI. 
Adored, Beloved, Cherished, Forever - 7.99 euro

Beauty Treasures

7 opmerkingen:

 1. Waw, super mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er mooi uit, vooral het derde en vierde paar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cherished en Forever zijn de iets vollere, dikkere wimpers. Ook super mooi!

   Verwijderen
 3. Bij mezelf zou ik eerder Beloved genomen hebben maar Adored ziet er prachtig uit bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beloved is super mooi vind ik vooral 's avonds in combinatie met smoky eyes.

   Verwijderen
 4. Wat een mooie collectie! Je hebt er leuke foto's van gemaakt meid :)

  BeantwoordenVerwijderen