2 apr 2016

LE CHAT ICED COLLECTIE REVIEW & SWATCHES

Zachte, romantische kleuren maken onderdeel uit van de Le Chat Iced collectie. Oorspronkelijk gelanceerd net voor de feestdagen, maar naar mijn idee een perfecte keuze voor een bruidje. De collectie bestaat uit drie glitter, twee crème en één metallic finish lakje. 

Le Chat Iced collection

Geen overdaad aan kleur, maar gesofisticeerde kleuren die een perfecte manicure beogen. De kleur die in mijn ogen er echt uitspringt is Chillin'. Een onverwachte meevaller, dit is een droom lakje. Dekt goed, lakt fijn en is een zacht lila. Geen wit, geen roze, geen grijs, maar baby lila (bestaat deze kleur?). In dezelfde lijn ligt Precious Iced. Eveneens een nagellak met een crème finish. De textuur is fijn om aan te brengen en zonder enige moeite krijg je deze nagellak streepvrij op je nagels. 

Gold Hearted is de enige met een metallic finish. Persoonlijk is dit de finish die mij het minste aanspreekt. Echter over geuren en kleuren (persoonlijke voorkeuren) kunnen we niet discussiëren. De nagellak dekt na twee laagjes en oogt feestelijk op de nagels.

Le Chat Iced collection

Het rijtje sluiten we af met drie glitter nagellaken. Ice Princess: een licht roze basis met zilveren, roze en blauwe glitters. Frosted Diamonds: een transparante basis  met zilveren glitters en Crystall Ball: een transparante basis met gouden glitters. Stuk voor stuk leuke glitter lakjes die je alleen of over een gekleurde nagellak heen kan dragen. Wanneer je de glitter nagellak ansich wilt dragen, dien je meerdere laagjes nagellak aan te brengen voor het gewenst glitter effect. Ik testte de gel polish in Crystall Ball uit en deze is een stuk dekkender dan de nagellak. Na twee laagjes gel polish is de kleur volledig opaak en brengt fijn aan. Crystall Ball staat leuk als accent op de ringvinger terwijl je de overige nagels zwart lakt bijvoorbeeld.

Swatches Le Chat Iced collection
 Chillin' - Precious Iced - Gold Hearted
Ice Princess - Frosted Diamonds - Crystall Ball


Mijn persoonlijke favorieten uit deze collectie zijn Ice Princess, Chillin' en Precious Iced. Naar goede gewoonte zijn de Le Chat kleuren zowel verkrijgbaar in nagellak als in gel polish. Waarbij de lakjes vrij zijn van DBP, toluene en formaldehyde.

Te koop via de webshop van BlueSage
Dare To Wear nagellak 15 ml - 6.90 euro
Perfect Match gel polish 15 ml - 29.50 euro

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes. Ik kende het merk eigenlijk niet.
    xxx
    https://sherryhussain.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chillin en precious iced zijn toch wel héél mooi. Zou ik meteen willen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen