18 mrt. 2016

PLOG EVENT BUITEN DE LANDSGRENZEN

Zondag was ik net als zaterdag opnieuw vroeg uit de veren. Wakker betekent bij mij klaar om in actie te schieten. In tegenstelling tot manlief die 's morgens tijd nodig heeft om wakker te worden. Hoe dan ook, een druk weekend betekent tussendoor enkele huishoudelijke taken volbrengen.

plog event buiten de landsgrenzen

Jolanda lanceerde via instagram een oproepje wie zin had in een beauty swap.  Ik zag meteen enkele leuke spulletjes op de foto en ik besloot haar te mailen. We leerden elkaar kennen op een John Beerens event van een paar jaar geleden. Waar we later op de dag opnieuw samen naartoe zouden gaan.  Ik legde alvast haar spulletjes klaar zodat ik ze zeker niet zou vergeten.


plog beauty swappen

Met de zon op mijn snoet besloot ik voor een opvallende rode gloss te gaan (Dior Addict Fluid Stick). Ready to go! Ik sprong rond 10u20 in de auto richting Tilburg (Nederland).


Dior Addict Fluid Stick Pandora

Rond kwart voor 12 arriveerde ik, goed op tijd, zonder last gehad te hebben van file of parking problemen. Nog kort even een babbeltje slaan met Jolanda om vervolgens samen naar het  Diva Professional Styling event te gaan in samenwerking met John Beerens. 


John Beerens haarstudio

De place to be was de vernieuwde John Beerens haarstudio. Met een uniek concept. Een zeer ruime, overzichtelijke haarstudio waar je terecht kan voor knippen, kleuren, föhnen, extensions, maar evengoed voor make up. Zodra je binnen loopt, kom je terecht in een waar beauty paradijs op gebied van haarverzorging en styling.

Heel wat moois stond geëtaleerd op de schappen. Bekende merken zoals CHI, Biosilk, J Beverly Hills, MoroccanOil, maar evengoed merken die mij totaal niet bekend in de oren klinken zoals Rich, Living Proof, Newsha, Mash'Up, ... . Het concept idee: persoonlijk advies waarbij er gekeken wordt naar het best passende product voor de klant. Zonder gebonden te zijn aan één bepaald merk.

plog Mash'Up


plog John Beerens haarstudio


plog Newsha
plog Living Proof

Het event stond in teken van het merk Diva Professional Styling, gespecialiseerd in hairstyling tools. Diva know-it-all Angela Castro vloog rechtstreeks over uit de UK om uitleg te geven over het merk. Diva is vooruitstrevend, innoverend en maakt gebruik van MAK technologie: het keramische gedeelte van de tool is infused met macadamia olie, arganolie en keratine. Deze technologie zorgt voor een glad resultaat en geeft extra glans.

Het gamma is uitgebreid met tal van krultangen, stijltangen en föhns in verschillende prijscategorieën. Maar wat velen vergeten, ook aangepast aan je haartype! Een goede shampoo of een fijne haarmousse kan enkel iets voor jou betekenen als het voldoet aan jouw behoeften. 

plog Diva hairstyling tools

plog Diva hairstyling tools

plog Diva hairstyling tools

Regelmatig wordt er gesteld: hoe hoger het percentage Watt van je haardroger, hoe beter.  Dit is een grote mythe. Watt heeft niets te maken met de droogkracht of droog snelheid van je toestel. Het enige dat veel Watt doet is: meer energie verbruiken en veel lawaai maken. Bij de aankoop van een stylingtool let je beter op de hoeveelheid luchtstroom

Angela en John gaven ook meteen hun favorieten prijs.  
John: Diva Radiant Shine is een warmteborstel waarmee je kan föhnen én golven kan maken. Dit is dé bestseller van Diva op de Nederlandse markt. Je kan krullen maken in twee richtingen (naar binnen en buiten) of combineren met een föhn voor het reduceren van de droogtijd
Angela: Diva Genesis stijltang is de rolls royce onder de stijltangen. De hitte wordt evenredig over de platen verdeeld en is digitaal instelbaar voor een temperatuur tussen 110 en 230 graden. Op het event maakte ze met deze stijltang prachtige krullen in mijn haren. 

plog John Beerens en Diva Professional Styling event

Het event duurde een tweetal uurtjes, precies voldoende voor een perfecte balans tussen informatie en het uittesten van de tools. Nog even op de foto met Jolanda voor ik huiswaarts vertrek.

plog John Beerens en Diva Professional Styling event

Thuis kreeg ik onmiddellijk van manlief een complimentje over mijn haren. De krullen waren los, speels en soepel tegelijk.  Een wonder! Want krullen zakken enorm snel uit in mijn fijn haar. Zelfs op maandag lag de krul nog mooi in mijn haar. Check deze instagram foto.

plog John Beerens en Diva Professional Styling event

Manlief gaat dit jaar voor het eerst een moestuin uitproberen. Daarvoor zaaide hij een paar groentesoorten, aardbeien en pepers in kleine potjes voor te kiemen. Over een X-aantal weken kunnen we alles buiten uitplanten. Ik ken er zelf totaal niets van, maar ik ben razend benieuwd om verse groenten en fruit te kunnen eten van eigen kweek. 

plog John Beerens en Diva Professional Styling event

Beauty swappen betekent niet alleen afgeven, maar ook spulletjes krijgen.  Ik was alvast zeer blij met het tasje dat ik ontving van Jolanda. Sinds maandag gebruik ik iedere ochtend de Etos fixing spray. 

plog beauty swappen

Na afloop van het John Beerens & Diva Professional Styling event kreeg ik een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Met daarin een krultang die ik zelf heb mogen uitkiezen. Ik koos voor een multi tool met drie opzetkoppen voor het creëren van verschillende soorten waves en krullen. Ziet er fancy uit hé! Benieuwd naar een review?
 
plog John Beerens en Diva Professional Styling event

Op zondag avond is het familie tijd, want dan gaan we eten bij mijn ouders. Tijd om gezellig te babbelen en lekker te eten. Mijn mama kan fantastisch goed koken! Echter dit weekend gingen we met zijn allen uit eten.

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Mooi pakketje heb je gekregen, zo'n schattig tasje ook :-) Ik ben héél benieuwd naar die krultang!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was erg leuk je weer gezien te hebben! Ik ben ook heel blij met jouw pakketje! :-D

    BeantwoordenVerwijderen