27 apr 2014

DIOR ADDICT | FLUID STICK " PANDORE"

Zet je schrap voor een stukje technologie. Dior voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal van Dior Addict. Speciaal gecreëerd voor vrouwen die zich graag laten verrassen. Dior Addict Fluid Stick is de eerste hybride alles-in-één lipstick.  


De formule is apart te noemen. Het is geen lipstick, noch een lipgloss, maar een perfecte balans tussen beiden met het nodige draagcomfort. De Fluid Stick geeft een intense kleur aan de lippen zonder dat je hier veel moeite voor moet doen. 


De verpakking zorgt voor een optische illusie. Want langs de buitenkant lijkt het net op een lipstick, maar zodra je de verpakking opendraait komt er een sponsapplicator tevoorschijn. De formule is op waterbasis waardoor de Fluid Stick als het ware over de lippen glijdt. Een sprankelende glans, een powershot aan kleur zonder dat het aanvoelt alsof je lipgloss op hebt. 

Tot slot nog even de aandacht voor de hybride druppelvormige applicator. De vorm van het sponsje is ideaal om de kleur egaal aan te brengen. Het is ook niet nodig om tussendoor je applicator te voorzien van extra product. Met één applicatie kan je je volledige lippen inkleuren en laten glanzen in het extreme.


De kleur Pandore is één van de vier show-stopping kleuren (samen met Wonderland, Aventure en Mirage). Dior omschrijft Pandore als een pure rode kleur, flamboyant en stralend tegelijk. En hier kan ik alleen maar mee akkoord gaan. Om alles nog beter te laten zitten en om te vermijden dat het lipproduct in de lijntjes kruipt, kan je best een dun lijntje lipliner aanbrengen.

Te koop bij de parfumerie, verkrijgbaar in 16 kleuren. Prijs per stuk 6 ml - 36.75 euro.


Beauty Treasures

7 opmerkingen:

  1. Door de prijs zou ik hem zelf nooit kopen, maar hij is wel echt super mooi en opvallend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kleur en finish, staat je goed! Dit soort applicators vind ik ook altijd erg fijn om mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi! grappig ook , dacht eerst ook 'komt die glossyness van een lipstick!?' maar het is een fop verpakking

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de verpakking schitterend!

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind hem meer oranje maar dat is prima! Staat je goed en helemaal mee met de trend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het staat je prachtig! Ik heb er intussen ook al twee! INSTANT LOOOOVE!

    BeantwoordenVerwijderen