27 okt 2015

REVIEW HANNAH: CLEANSING MILK, SENSITIVE SKIN LOTION & CLEARITY CREAM

Begin juli ging ik langs bij huidcoach Kathleen voor een hannah Xperience behandeling. Het merk hannah is in België vrij onbekend en dat is jammer, want de producten zijn bijzonder werkzaam en fijn in gebruik. Ik testte de Cleansing Milk, Sensitive Skin Lotion en Clearity Cream uit. Benieuwd naar mijn ervaringen?

review hannah skincare

 

Cleansing Milk & Sensitive Skin Lotion

Iedere ochtend en iedere avond reinig ik mijn huid zorgvuldig. De Cleansing Milk en de Sensitive Skin Lotion zijn een fijn duo dat elkaar aanvult. Een reiniging dient om oppervlakkig te werken en make up, vuil, onzuiverheden, talg, ... te verwijderen zodat je nadien je huid optimaal kunt verzorgen met een dag/nachtverzorging. Je kan het bezien als de voorbereiding op. De Cleansing Milk is rijk van textuur. Niet te dik, niet te dun, maar lekker romig en laat zich makkelijk verdelen over het volledige gelaat. Dankzij de reinigende, doch milde formule is de melk geschikt voor alle huidtypes. Mijn huid voelt na het reinigen niet droog aan, in tegendeel. Een eerste keer reinig ik om mijn make up te verwijderen, daarna een tweede maal voor een grondige reiniging. De hydrofiele samenstelling van de Cleansing Milk laat zich makkelijk met warm water verwijderen. Vervolgens bevochtig ik een wattenschijfje met de Sensitive Skin Lotion om de laatste restjes te verwijderen. De ultra zachte en verfrissende lotion kalmeert de huid en werkt zuiverend. Het restje dat op mijn gelaat overblijft, tokkel ik zachtjes in en terwijl stimuleer ik de bloedcirculatie. De Cleansing Milk doet mij denken aan de geur van een frangipane taart terwijl de Sensitive Skin Lotion geurloos is. Beide producten zijn ph regulerend en zitten verpakt in een hygiënische pompflacon. Na het reinigen voelt mijn huid comfortabel aan en ziet er fris uit. 

review hannah skincare

Clearity Cream

Mijn huid is de laatste tijd zeer onrustig waardoor ik nood heb aan een product dat tegelijkertijd kalmerend, hydraterend en zuiverend werkt. Mijn ideale match vond ik in hannah Clearity Cream. De formule bestaat uit een cocktail op basis van zuiverende oliën afkomstig van natuurlijke oorsprong: etherische oliën, rozenmarijnolie, maïs- en pompoenextract. Je kan al raden dat de geur van de Clearity Cream vrij kruidig is. De crème is licht van textuur, trekt makkelijk in de huid en laat de huid zacht aanvoelen. Terwijl het een zuiverende 24H crème is, droogt dit product mijn huid niet uit. Dit is een kleine krachtpatser op gebied van hydratatie. Stilletjes aan is mijn huid zich opnieuw aan het herstellen en terug in balans aan het komen. Zonder dat ik moet inboeten op hydratatie niveau en dagelijkse bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Net als de Cleansing Milk en Lotion zit de Clearity Cream in een hygiënische pompflacon.

De voordelen even op een rijtje
 • Bevordert de natuurlijke beschermfunctie van de huid
 • Krachtige werking tegen vrije radicalen 
 • Regulerend op de talgafgifte
 • Verzachtend bij een beschadigde huid
 • Verbetert de natuurlijke huidbarrière
 • Jeukremmende en anti-inflammatoire werking 
 • Intensief hydraterend
 • Allergeen- en parfumvrij

Conclusie

Mijn huid reageert zeer goed op de hannah producten. Hannah combineert huidverzorging met een effectieve verbetering van de huid. Met de nodige aandacht voor milde ingrediënten die anderzijds toch zeer werkzaam en actief zijn.


Hannah is te koop bij hannah instituut
Cleansing Milk 50 ml - 19 euro
Sensitive Skin Lotion 50 ml - 19 euro
Clearity Cream 50 ml - 57 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

3 opmerkingen:

 1. Oh wat fijn dat dit zo goed werkt voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb echt baat bij de hannah producten! En een vriendin van mij is ook fan van de producten.

   Verwijderen
 2. Ik ben al even zó benieuwd naar de producten van Hannah! Fijne, duidelijke review heb je gemaakt Steffi :) Vooral de Clearity cream spreekt me erg aan

  BeantwoordenVerwijderen