6 jan. 2016

JIMMY CHOO ILLICIT EAU DE PARFUM

Een mysterieuze sluier geeft gestalte aan een zelfzekere dame die kordaat het roer in handen durft te nemen.  De nieuwe oriëntaalse bloemengeur van Jimmy Choo zit vol pit en heeft een baldadig karakter. Lees snel verder voor mijn review over Illicit eau de parfum.

Jimmy Choo Illicit eau de parfum review

Ik ben fan van de Jimmy Choo geurtjes. Zo maken de originele Jimmy Choo eau de parfum en de Jimmy Choo Flash eau de parfum reeds deel uit van mijn parfum collectie. Sinds de feestdagen vervoegt Illicit eau de parfum het rijtje. Een uitgesproken favoriet heb ik niet, ze zijn elk op hun eigen manier uniek en verschillend. Toch doet het zoete, tikkeltje warme van Illicit mij terugdenken aan de oorspronkelijke geur.


Topnoten: gember ~ pomerans
Hartnoten: roos ~ Arabische jasmijn
Basisnoten: honing ~ amber ~ sandelhout


De topnoten zijn verrassend en even schrikken. Noch het bittere, noch het kruidige weet ik te herkennen. De bloemen in combinatie met de warme basis hebben voor mij héél duidelijk de bovenhand. De basisnoten zijn warm, zelfs een tikje romig te noemen, maar perfect uitgebalanceerd.

Jimmy Choo Illicit eau de parfum review

Deze eau de parfum blijft lang op mijn huid nazinderen en daar houd ik van. Over de draagbaarheid niets dan lof. Als je houdt van de originele Jimmy Choo eau de parfum en Flowerbomb by Viktor & Rolf, dan moet je zeker deze nieuwe Illicit eau de parfum een keertje  uitproberen. De geuren liggen in dezelfde toonaard.

Jimmy Choo Illicit eau de parfum review

De flacon lijkt op echt kristal met verschillende facetten die het licht opvangen en met een robuuste zilveren dop. Lelijk vind ik het niet, maar de vorige flacons doen het beter in mijn ogen. Iets minder rond en vrouwelijk. De beste omschrijving is: eigentijds en met een stoer randje.

Exclusief te koop bij Ici Paris XL.
Jimmy Choo Illicit 40 ml - 49 euro/ 60 ml - 75 euro / 100 ml - 105 euro

Ken jij Jimmy Choo eau de parfums? Wat vind je ervan?

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Ik moet zeggen dat ik nog niet zo bekend ben met de geuren van Jimmy Choo, maar door jou review ben ik hier wel heel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ziet er wel eerrrrggg mooi uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt lekker! Zeker in de winter hou ik van warme geuren.

    BeantwoordenVerwijderen