21 dec 2015

L'OCCITANE PIERRE HERMÉ JASMIN -IMMORTELLE-NÉROLI EAU DE TOILETTE

Speciaal voor de feestdagen is L'Occitane een samenwerking aangegaan met welgekende Franse patissier Pierre Hermé.  Tevens een  goede vriend van de oprichter van L'Occitane, Olivier Baussan. Pierre Hermé kreeg carte blanche en werd geïnspireerd door levendige herinneringen aan de landen rond de Middelandse Zee en Corsica. Eén ding is duidelijk, de creatie is een onverwachte ontmoeting van verschillende geurnoten. Ik testte de Jasmin - Immortelle - Néroli eau de toilette uit. 

L'Occitane Pierre Hermé Jasmin - Immortelle - Néroli eau de toilette

petitgrain ~ roze peper ~ citroen
jasmijn ~ immortelle ~ néroli ~ oranjebloesem
amber ~ without ~ muskus

Deze creatie van L'Occitane is een fris parfum, maar niet de uitvinding van de eeuw. Het doet mij enorm veel denk aan Neroli van Yves Rocher. Als ik de geurnoten even vluchtig bekijk, zie ik meteen enkele gelijkenissen. De geur opent fris en verandert vrijwel onmiddellijk naar een bloemig hart met een zoet randje van oranjebloesem en immortelle. De eau de toilette heeft een gemiddelde houdbaarheid en vraagt naar een kleine touch up doorheen de dag. Manlief vindt het geweldig wanneer ik deze geur draag en ook ikzelf vind de geur heerlijk, maar ik bestempel L'Occitane Jasmin - Immortelle - Néroli niet als een unieke eau de toilette. Begrijp me echter niet verkeerd, ik ben fan van de geur, maar ik had wat meer vavavoooom en pit van deze samenwerking verwacht.
L'Occitane Pierre Hermé Jasmin - Immortelle - Néroli eau de toilette

L'Occitane Pierre Hermé Jasmin - Immortelle - Néroli eau de toilette


L'Occitane is te koop online of via een L'Occitane verkooppunt. 
Jasmin - Immortelle - Néroli eau de toilette 75 ml - 55 euro (limited edition)

Beauty Treasures

7 opmerkingen:

 1. Lijkt mij een fijne geur, de flacon ziet er alvast mooi uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De flacon alleen al is mooi... ik ben benieuwd hoe deze ruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je er niet echt door omver geblazen wordt, maar 't klinkt toch alsnog als een lekkere geur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind deze geur heerlijk! Maar de geursamenstelling doet mij denken aan Neroli van Yves Rocher. Waardoor ik de geur niet bestempel als uniek. En misschien had ik dat wel verwacht van de samenwerking met Pierre Hermé.

   Verwijderen
 4. Ziet er zo mooi uit! Ik ben toch wel heel benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen