20 dec 2015

L'OCCITANE MELTING HONEY

Twee waardevolle ingrediënten versmelten in de L'Occitane Melting Honey collectie. Een harmonieus samenspel tussen romige, hydraterende karitéboter uit Burkina Faso en het eeuwenoude schoonheidsingrediënt honing uit de Provence. Resulteert in bijzonder fijne producten voor het lichaam. 

L'Occitane Melting Honey

Melting Honey Whipped Hand Cream

Wat een za-lig product is dit! Niet alleen de textuur is geweldig, ook de zoet bloemige geur is lichtelijk verslavend. De luchtig opgeklopte crème komt bijna knisperende uit de knijptube. De rijke formule op basis van 25% karitéboter voedt en hydrateert de tere zone van de handen intens. Zonder dat je lang moet wachten tot de crème volledig geabsorbeerd is, dat verloopt (gelukkig) vlotjes. 

L'Occitane Melting Honey

Melting Honey Exfoliating Sugars

Helaas niet eetbaar, hoewel ik er bijna een hapje van zou durven te nemen. De balsemachtige suikerscrub bestaat uit suikerkristallen, gemalen walnootschalen, honing en 5% karitéboter. De textuur is wat harder en steviger dan wat ik gewoon ben, maar daar geef ik niet om. Je schraapt een kleine hoeveelheid uit de pot voor een deugddoende scrubsessie. Een zeer efficiënte scrub die fijn aanvoelt en een dun verzorgend laagje nalaat.


Melting Honey Body Cream

Ik kan geen genoeg krijgen van deze producten. Ook de Melting Honey Body Cream met 10% karitéboter en honing is een product dat je met plezier gebruikt. Vanaf het moment dat je een likje crème uit de pot neemt tot het moment dat je het aanbrengt op je lijf is een weldaad. Licht en luchtig, maar qua werking een krachtpatser.
L'Occitane Melting Honey


Conclusie

Het eerste wat door mijn hoofd schoot toen ik deze potten door mijn handen liet gaan, was het formaat. De hoeveelheid is een stuk minder, bijvoorbeeld slechts 100 ml ipv 250 ml body cream. Nochtans is de prijs niet minder, integendeel, een tikkeltje duurder zelfs dan Rituals of The Body Shop lichaamscrème. Maar doordat de producten zo'n rijke texturen hebben, heb je enorm weinig nodig. Ze zijn zuinig in gebruiken, hebben een fantastische geur en zijn prettig in gebruik. Aanraders als je het mij vraagt. Wie de geur Honey Mania van The Body Shop kent, kan Melting Honey hiermee vergelijken. Niet exact hetzelfde, maar wel in die richting. De L'Occitane Melting Honey collectie is limited edition.

L'Occitane is te koop online of via een L'Occitane verkooppunt. 
Melting Honey handcrème 30 ml - 7.50 euro (limited edition)
Melting Honey scrub 175 gram - 21 euro (limited edition)
Melting Honey body cream 100 ml - 19 euro (limited edition)


Beauty Treasures

8 opmerkingen:

 1. Dit is echt een van mijn favoriete L'Occitane collecties tot nu toe, die geur is zoooo lekker, mmm mmm hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakkingen van deze collectie zo mooi! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van dit merk uitgeprobeerd, dus ik ben nu wel nieuwsgierig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het merk ook nog nooit geprobeerd maar ben ook nieuwsgierig geworden :)
  De verpakking vind ik voor mij persoonlijk wat te 'schreeuwerig' ik hou meer van rustieke verpakkingen :)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou hierbij ook echt de neiging hebben om een hapje te nemen. Heerlijk ruikt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, deze collectie lijkt me echt heerlijk! :) <3 L'Occitane!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt mij heerlijk! Ben dol op honing in producten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lijkt mij heerlijk! Ben dol op honing in producten

  BeantwoordenVerwijderen