19 jan 2014

YVES ROCHER | SECRETS D'ESSENCES NEROLI EAU DE PARFUM

Wist je dat Yves Rocher een niche eau de parfum lijn heeft? Secrets d'Essences is bij uitstek de parfumlijn van Yves Rocher die de verborgen geheimen kan blootleggen van een grondstof die in de parfumerie een mythische status heeft. Het nieuwste opus heet Néroli: een originele, bloemige en muskachtige creatie.

Topnoot: bittere sinaasappel- en petitgrain essence en bergamot
Hartnoot: absolue van oranjebloesem en neroli
Basis: muskachtige noten


Ik ontdekte de geur voor het eerst op het Yves Rocher event een tijdje terug. De frisheid in deze eau de parfum was hetgene wat mij zo aansprak. Desondanks dat de geur fris is, zou ik deze niet meteen bestempelen als een zomer geur. Deze kan je perfect het hele jaar door dragen. De geur is sterk aanwezig en blijft lang hangen. De geurcombinatie is speciaal en origineel. Het is niet meteen een geur die ik eerder al eens ben tegen gekomen. De geur opent iets of wat bitter en fris, maar na enkele minuten verandert de geur naar een lentefris bloemenboeket.


 De flacon vind ik mooi. Het is eenvoudig, met een subtiele ombré. Op de verpakking staat vermeldt dat de eau de parfum met de tijd van kleur kan veranderen. De oorzaak hiervan is het gebruik van de natuurlijke onbewerkte ingrediënten. Maar aan de kwaliteit van de geur zelf verandert er niets. 


Het was lang geleden dat ik nog eens een parfum van Yves Rocher in huis haalde. Overigens zijn er nog drie andere geuren (Voile d'Ambre, Vanille Noire en Tendre Jasmin) die behoren tot het Secrets d'Essences gamma. Zeker de moeite waard om deze eens in een Yves Rocher winkel te gaan besnuffelen. En goed om in het achterhoofd te houden, bij Yves Rocher zijn er altijd tal van mooie kortingen waardoor je een product extra voordelig kunt kopen. Of je kan ook gewoon online bestellen via de webshop.  


Te koop bij Yves Rocher 
Neroli eau de parfum 30 ml - 35 euro
Neroli eau de parfum 50 ml - 53 euro
Geparfumeerde bodylotion 200 ml  - 18.90 euro
Geparfumeerde douchegel 200 ml - 13.50 euro

Heb jij al kennis gemaakt met deze niche lijn van Yves Rocher?

5 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf een mini van Tendre Jasmin in huis, ik vind hem heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de gehele collectie van deze Secret D'essences parfums . Ze zijn stuk voor stuk heerlijk !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben toch wel benieuwd, mss eens gaan ruiken in de winkel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. geurtjes van Yves Rocher vind ik vaak wel erg lekker, binnenkort deze maar eens ruiken als ik er langs loop haha

    BeantwoordenVerwijderen