28 okt 2015

GIVENCHY LIVE IRRÉSISTIBLE EAU DE PARFUM

Wacht niet tot morgen om onweerstaanbaar te zijn. Dat is exact het motto achter de nieuwe Givenchy eau de parfum Live Irrésistible. Een parfum met karakter en pit. Verrassend lekker en met voldoende temperament. Het leven is te kort om er niet optimaal van te genieten. Ook al vergeten we soms te profiteren van de kleine dingen des levens, maar lach en geniet! Wachten niet tot het geluk jou tegemoet komt, maar creëer het zelf. 

Givenchy Live Irrésistible eau de parfum

Dat is net waar het allemaal om draait! Deze licht kruidige, fruitige bloemengeur opent vrolijk met een fruitige noot. Een sensueel hart met een gewaagde of zeg ik beter pikante toets? Deze eau de parfum is subtiel zoet, maar vooral bloemig. Ik was al langer fan van de originele Irrésistible geur, maar deze geeft net een tikkeltje meer oempf aan mijn dag! Niet alleen de geurnoten spreken mij aan, ook de lange houdbaarheid op de huid vind ik geweldig.

ananas - rozenblaadjes
rozen - Jamiciaanse peper
amber - muskus

Givenchy Live Irrésistible eau de parfum

De iconische studs die op de flacon prijken zijn een mooie verwijziging naar de Givenchy mode collectie. De flacon is slank, statig en tegelijkertijd modern en elegant.


Givenchy Live Irrésistible eau de parfum

Givenchy Live Irrésistible 40 ml - 72 euro/75 ml - 108.50 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

6 opmerkingen: