7 aug 2015

GIVENCHY - VERY IRRÉSISTIBLE LIMITED EDITION

Een oude bekende in een zomers jasje. Dat is Givenchy Very Irrésistible tijdelijk te koop in de Mes Envies Irrésistibles verpakking. Een terecht pareltje in mijn badkamer. 


12 jaar geleden toen de geur gelanceerd werd, zag ik nog té groen achter mijn oren. Anno 2015 ben ik blij kennis te kunnen maken met de ster eau de toilette van het Givenchy huis. Heel onbekend is de geur mij niet, want ik heb in het verleden al meermaals in de parfumerie aan deze geur staan snuffelen.

 
De geur is een ideale vertaling van hoe een floraal, vrouwelijke geur moet zijn. De perfecte harmonie tussen verschillende soorten rozen, steranijs, limoen verbena en muskus. Het frisse van de verbena en de houtnoten vormen de geschikte tegenhanger voor de rozen die verwerkt zitten in deze geur. De houdbaarheid op mijn huid is lang, héél lang. Als ik een feestje 's avonds gepland heb, dan spray ik even bij. Op een klassieke werkdag vind ik dat niet nodig en is er zelfs na 17 uur nog een zweepje geur te bespeuren.
 

Het bloemenmotief op de verpakking en de grote strik aan de zijkant van de flacon zijn een mooie verwijzing naar de Givenchy couture lijn. Sedert 2013 is Amanda Seyfried het gezicht van de Very Irrésistible geuren. Zij toont hoe de geur haar vergezelt doorheen de dag in Parijs. Daarnaast is het filmpje een leuk sfeerbeeld waar de Irrésistible lijn voor staat.


Givenchy Very Irrésistible is te koop bij de parfumerie.
Very Irrésistible Mes Envies Irrésistibles limited edition 50 ml - 77 euro/ 75 ml - 95 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie verpakking! Ik ben benieuwd naar de geur.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo de flacon is erg mooi, de geur lijkt mij heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al zoveel samples gekregen van deze geur en ik vind hem echt heerlijk, alleen vergeet ik hem telkens weer te kopen. Het ideale moment dus nu hij zo'n mooie verpakking heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ik hou van bloemengeuren en wat een geweldig mooi flesje :)

  BeantwoordenVerwijderen