8 jun 2015

KRUIDVAT SPA SECRETS

Ik heb fantastisch nieuws! Kruidvat lanceert een gloednieuwe spa en wellness lijn. Geïnspireerd op authentieke en traditionele badrituelen uit mystieke bestemmingen van over de hele wereld. Ik kan er niets aan doen, maar ik ben laaiend enthousiast over Spa Secrets!


Deze luxe wellness bath & body lijn  is verkrijgbaar in drie verschillende geuren: Miracles of Bali, Treasures of Morocco en Traditions of Japan. Iedere lijn bevat bijvoorbeeld een shower foam en een scrub. Maar in elk gamma heeft de scrub een andere textuur die volledig  in lijn ligt met het badritueel.


De verpakkingen zien er stijlvol en luxeus uit. Je hebt niet in de gaten dat deze Spa Secrets lijn onderdeel uitmaakt van het huismerk van Kruidvat. Enkel achteraan in het piepklein zie je Kruidvat erop vermeld. Hierdoor kan je zonder enige moeite de producten cadeau schenken aan je beste vriendin, je moeder, je zus of je collega. Knap gedaan door Kruidvat. Tenslotte gaat het over zeer budgetvriendelijke producten tegen scherpe prijzen. Geschikt voor ieders budget.

Treasures of Morocco
 
'Deze lijn is geïnspireerd op het hammam-schoonheidsritueel. Een intensief reinigend ritueel met rijk verzorgende oliën en verfijnde bloemenextracten. Arganolie bijvoorbeeld, wordt als reinigingsproduct gebruikt, waarmee ze het gezicht, lichaam en de handen verzorgen en beschermen tegen de gure wind en felle zon. Rozenwater is mild en van oudsher bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de huid. Beide ingrediënten, verwerkt in de Schatten van Marokko, reinigen en verzorgen de huid diep en laten een sensuele, oosterse geur achter.'


Deze lijn bevat vijf producten en is daarmee de grootste van de drie. Bovendien zal deze door Kruidvat wat meer in de kijker gezet worden. De combinatie tussen argan en rozen zorgt voor een warme, Oosterse geur perfect voor een avondritueel. Door de jaren heen ben ik een grote fan geworden van shower foams. De mousse voelt ontzettend zacht aan op de huid. Ik vind het een fantastisch gevoel om mezelf helemaal te hullen in een hoop schuim. De Treasures of Morocco suiker scrub heeft een bijzonder textuur. Het lijkt een kleverig goedje met een bouncy feeling. Het voordeel hiervan is dat de scrub aan een vochtige huid blijft plakken en niet van je lijf afglijdt. De suikerscrub scrubt stevig en ruikt fantastisch.


Na het douchen is het tijd voor hydratatie.  In de Treasures of Morocco lijn zit een body oil. Meestal skip ik lichaamsoliën vanwege te rijk of te vet. Deze olie is ideaal voor de droge huid of droge plekjes. Een paar druppeltjes is voldoende om mijn benen te hydrateren. Daardoor is het product enorm zuinig in gebruik. De geur zindert lekker na. Persoonlijk niet mijn meest geliefde product, maar dat heeft louter met voorkeur te maken.

De combinatie van de producten zorgt voor een heuse spa wellness sensatie in de badkamer.

 
Miracles of Bali

‘Miracles of Bali is geïnspireerd op de geheimen van de kuuroorden op de mooiste tropische eilanden van Bali. Ontdek het Lulur-schoonheidsritueel van Balinese prinsessen, gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door het lichaam te vitaliseren en voeden. Lulur is al duizenden jaren lang het reinigingsritueel voor toekomstige bruiden op Bali: vanaf veertig dagen voor de bruiloft wordt het lichaam dagelijks geëxfolieerd voor een gezuiverde, zachte en stralende huid. Het geheim zit ‘m in de perfecte balans van tropische ingrediënten uit Bali.'


Zonder twijfelen is dit mijn favoriete lijn van de drie. De geur afkomstig van kokosnootwater en frangipani bloemen doet mij nog meer verlangen naar de zomer. Als je houdt van monoï geuren, dan val je als een blok voor deze Miracles of Bali producten.


De romige body cream is vol van textuur, maar smeert met de nodige souplesse uit en trekt snel in. Je kan dit product niet vergelijken met de body butters van The Body Shop of Rituals, aangezien het een echte crème is en geen boter. Het liefste van al zou ik de hele dag door willen snuffelen aan deze pot.

Traditions of Japan
 
De Japanse serie is geïnspireerd op een aloud badritueel dat de ziel reinigt en bevat verschillende verzachtende en herstellende eigenschappen. Het Japanse bad ‘The Yu' is een traditioneel ritueel bij de geisha’s om de ziel te zuiveren met vele verzachtende en ontspannende eigenschappen voor het lichaam. Speciaal voor de zintuigen voegen zij essentiële oliën en bloemblaadjes aan het badwater toe. Hierbij zijn lotusbloem en bamboe traditionele ingrediënten die de huid verfijnen. 
 

Traditions of Japan heeft een frisse, luchtige geur die min of meer unisex ruikt. Ik testte uit deze lijn de jelly body scrub verrijkt met natuurlijke luffa scrubdeeltjes. Afkomstig van gedroogde luffa vruchten die een milde exfoliërende werking heeft op de huid. En dat merk je. Deze scrub is een stuk milder dan de suikerscrub uit de Treasurs of Morocco lijn. Een aanrader voor de gevoelige huidtypes. Anderzijds viel mij op dat deze scrub lichtjes schuimt waardoor je deze eventueel zou kunnen gebruiken als een twee in één product (reinigende scrub).

TIP: deze jelly scrub is fijn in gebruik als voetscrub, wel opletten dat je tijdens het afspoelen niet uitglijdt!
 

Vanaf deze week vind je bij ieder Kruidvat filiaal de Spa Secrets bath & body lijn terug in een speciale display. Ik heb intussen een mooie wishlist aangelegd met daarop de Miracles of Bali shower foam en white sand body scrub. 


Kortom ik ben aangenaam verrast door deze nieuwe Kruidvat producten. Ze zijn absoluut de moeite waard om te proberen!!
 


Spa Secrets is te koop exclusief bij Kruidvat.
Treasures of Morocco shower foam 200 ml - 3.99 euro
Treasures of Morocco body oil 250 ml - 4.99 euro
Treasures of Morocco sugar body scrub 250 ml - 4.99 euro
Traditions of Japan jelly body scrub 200 ml - 3.99 euro
Miracles of Bali body cream 250 ml - 4.99 euro


Wat is jouw eerste indruk over deze nieuwe Kruidvat lijn?


Beauty Treasures
     bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

21 opmerkingen:

  1. Ik vond het zo jammer dat ik er niet kon bij zijn bij het event! Maar de producten lijken mij stuk voor stuk heerlijk! Ik ga snel eens gaan ruiken. En oh! De prijs valt goed mee :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga binnenkort denk de gele lijn uitproberen. De verpakking is zooo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De gele lijn is ongetwijfeld mijn favoriet! Aanrader!

      Verwijderen
    2. Ik heb de groene en de rode lijn reeds gehad .....nu wil ik de gele !!! Prijs kwaliteit ! Een aanrader !!!

      Verwijderen
  3. Ik kan niet wachten om hiervan iets te halen in het Kruidvat! De verpakkingen zien er ook zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan niet wachten om hiervan iets te halen in het Kruidvat! De verpakkingen zien er ook zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kan niet wachten om hiervan iets te halen in het Kruidvat! De verpakkingen zien er ook zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben hier echt heel benieuwd naar ! Alle geuren lijken me even fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben er zo benieuwd naar, de verpakkingen zien er erg mooi uit <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De treasures of marocco collectie klinkt het beste!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beetje budget Rituals, ziet er leuk uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, budget Rituals! Dat is een goede omschrijving.

      Verwijderen
    2. Rituals is een goede versie maar een duurdere .....eens je deze versie secret getest hebt ,sta je verbaast van de prijs kwaliteit !!! Voor je bespaarde centjes koop je jezelf nog een lipstick . !

      Verwijderen
  10. Ik wil met deze toch ook melden dat deze produkten ook zuinig zijn want met deze schuim douche busjes doe je echt wel lang en heb je niet veel nodig om jezelf tot een schuimkoningin te toveren ! Morgen loop ik naar het kruidvat om een nieuwe set te halen !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De producten zijn heel mooi en ruiken goed. Enkel vreemd dat niet van elk product een body scrub of body cream is. Van het ene wel en van het andere niet. Ook altijd spijtig dat ze niet vrij zijn van dierenproeven. Er staat altans geen teken van op dat het wel zo is.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi, where in the internet can I buy the body lotion? I am interested in the Bali yellow collection!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. I can't find them anymore.. can you share links for shopping

    BeantwoordenVerwijderen