16 aug 2015

GIVENCHY - CROISIÈRE 2015 REVIEW, SWATCHES & LOOK

Vandaag een korte tussenstop voor de Givenchy Croisière look 2015. Deze look is meer dan een collectie, het is een apart segment met een eigen identiteit. Waarmee je zelf kan bepalen wanneer je zomer op je snoet tovert. De basisingrediënten voor deze look zijn een natuurlijke uitstraling en een zomerse gloed.  


Poudre Bonne Mine is een bronzer in een compacte verpakking waarbij het louter gaat over de bronzer zelf. Niet teveel poespas, maar een compact, basic doosje. Het heeft wel iets vind ik. Afgestemd op je eigen huidskleur en verkrijgbaar in 4 tinten: Première Croisière, Douce Croisière, Ambre Croisière en Extrême Croisière. Ik ontving de kleur Ambre Croisère, niet meteen een lichte bronzer. Wel eentje die je makkelijk met de lichte hand kan aanbrengen en kunt opbouwen tot de gewenste intensiteit. De talkvrije formule voelt licht aan op de huid en zorgt voor een delicaat gebruind effect. Een subtiele gouden ondertoon sublimeert en verspreidt op een prachtige manier het licht over je gelaat.


Mister Radiant is één van mijn favorieten. Het is geen nieuw product, noch een limited edition. Dus dat is een meevaller! De frisse gel heeft een unieke textuur bestaande uit vitaminepareltjes en ingekapselde pigmenten die openbarsten zodra je de gel aanbrengt met je vingertoppen. 


Wat doet dit product precies? Het benadrukt de gebruinde huid en voegt een subtiel tintje toe. Totaal iets anders dan een foundation, want van dekking is er geen sprake. Het voelt lekker licht en fris aan terwijl het zorgt voor een glowy effect. Persoonlijk combineer ik graag Mister Radiant met een BB crème. Maar evengoed kan je deze frisse gel apart gebruiken of te samen met een foundation. Aan jou de keuze. 


Ik draag vaker lipgloss dan lipstick, dus ik was blij dat Givenchy twee soorten gloss in de Croisière look stopte. Ik testte de Gloss Interdit in de kleur Secret Nude. Een moeilijk te omschrijven kleur aangezien het een mix is tussen perzik en beige. 

De gloss is goed gepigmenteerd, plakt niet en zorgt voor een natuurlijke uitstraling op de lippen. Glanzend maar zonder afbreuk te doen aan de kleur. Het kwastje als applicator werkt voor mij prima, maar als je een voorkeur hebt voor een sponsapplicator, skip je best deze gloss. 


Hoe kan je meer ode brengen aan de zomer dan met een turquoise nagellak? Le Vernis Croisière Aquatique is een frisse mintgroen nagellak die mij doet wegdromen naar tropische wateren. Het borsteltje is breed en plat waardoor je makkelijk de nagellak streepvrij kunt aanbrengen.


Voor de look hieronder combineerde ik de Estée Lauder  Double Wear BB cream met Givenchy Mister Radiant. Vervolgens een vleugje Poudre Bonne Mine op de wangen. Deze drie producten te samen zorgen voor instant zomer. De Gloss Interdit past bij het geheel en is makkelijk te combineren met diverse oogmake up looks.


Givenchy make up is te koop exclusief bij Ici Paris XL.

Poudre Bonne Mine - 48 euro
Mister Radiant- 39.50 euro
Le Vernis Croisière Aquatique (limited edition) -23.50 euro
Phenomen' Eyes waterproof Croisière Lagoon (limited edition) - 32.50 euro
Gloss Interdit Secret Nude - 30 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

12 opmerkingen:

  1. Die bronzer is echt prachtig! Had hem ook een keer in de winkel geswatcht, echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt een prachtige bronzer die stevig gepressed is waardoor je ook totaal geen last hebt van dwarrelend poeder.

      Verwijderen
  2. Wow, die mister radiant! Dat is precies wel iets vreemd :p ! Moet ik toch eens van dichter bekijken!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het ziet er gek uit, maar is wel een fijn product. Zeker het bekijken waard!

      Verwijderen
  3. Mooie fotd, very you! Dit zijn ook echt wel 'jouw' producten vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw dat ziet er erg goed uit! Geeft je zeker een healthy glow! ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow die nagellak is zo leuk! Die kleur komt je niet vaak tegen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heel mooi allemaal! maar de mister radiant is echt apart, hij heeft niet echt een doel voor zo een duur product.

    BeantwoordenVerwijderen