31 jul 2015

GOSH - SUMMER COLLECTION REVIEW, SWATCHES & LOOK

Bij Gosh draait het deze zomer volledig rond een perfecte, porcelaine huid. Hoewel ik hou van een mooie huid, vind ik het belangrijk dat deze er met make up op nog steeds natuurlijk blijft uitzien. Start met de basis: hydratatie. Voor ik make up aanbreng gebruik ik telkens een dagcrème en een oogverzorging. Vervolgens breng ik een laagje primer aan om make up langer te doen houden. De Primer Plus+ Hydration is een hydraterende primer met sneeuwalg (anti-age werking) als belangrijkste ingrediënt. Deze boost je huid en biedt onmiddellijke hydratatie. 


Deze nieuwe primer doet mij denken aan de Velvet Touch foundation primer cream.  Ik weet niet zeker of deze nog verkrijgbaar is, maar volgens mij gaat het bijna identiek over hetzelfde product. De textuur is niet vergelijkbaar met een typische siliconen primer. Het is eerder een crème dan een primer en eens aangebracht op de huid voelt het fris en luchtig aan. Je merkt meteen dat er  meer hydraterende bestanddelen toegevoegd zijn dan wat je normaal verwacht van een primer. Desondanks dat op de verpakking blur staat, mis ik het blurrende effect. Ik ben persoonlijk meer fan van de gewone Gosh Velvet Touch foundation primer omdat het fijne lijntjes en poriën effectief verdoezelt, opvult en camoufleert. Deze basis hydrateert voornamelijk het gelaat en zorgt ervoor dat je foundation smooth aangebracht kan worden. 


De laatste tijd heb ik zeer regelmatig de Gosh prime 'n set powder gebruikt. Het is een twee-in-één product dat je zowel kan gebruiken als primer en als mattifying setting powder. Persoonlijk geloof ik niet in de kracht van een poeder als primer. Tenzij je werkt met een poeder foundation. In mijn hoofd is het ingeburgerd dat crème over poeder niet werkt. Andersom daarentegen wel om je make up te fixeren. Dit poeder heb ik meteen gebombardeerd tot favorietje voor de baking methode. Doordat het poeder heel licht en fijn van textuur is, krijg je een mooi gefotoshopt effect. Online vind ik ook heel veel positieve reviews terug van dames met een vette huid die zeer tevreden zijn over het matterende effect van dit poeder. 


Tot slot zijn de Eyelight trio's nieuw en verkrijgbaar in vier tinten (Three of a Kind, Fairytale, Chunky Chocolate, Vanilla Sky). Gosh omschrijft dit trio als een sexy state of art smoky eyes paletje. Ikzelf vind de kleuren die ik ontvangen heb om te reviewen eerder daytime materiaal. Het palet bevat telkens drie oplopende kleuren oogschaduw die je perfect met elkaar kan combineren. De lichtste kleur fungeert als highlighter,  een glitterig oogschaduwkleur voor een sprankelende kleurintensiteit en de semi-matte donkere kleur om diepte te geven aan je oogcontour. Het paletje is compact en klein en kan je makkelijk meenemen in je handtas of toilettas.


Fairytale is een palet met lichtroze en paarse tinten. Niet helemaal mijn ding, maar je kan er wel een zachte, romantische look mee maken. De pigmentatie vind ik niet slecht en de kleuren blenden makkelijk met elkaar tot een mooi geheel.


Chunky Chocolate is meer mijn ding. De pigmentatie is goed, de kleuren vormen te samen een mooi geheel en zijn smoky gerelateerd. De kwaliteit van dit paletje vind ik zeker niet slecht voor de prijs wat je ervoor betaalt. Je krijgt tenslotte drie kleurtjes voor net geen 10 euro. 
 

Gosh is verkrijgbaar bij Kruidvat.
Gosh Primer Plus+ Hydration 30 ml - 16.99 euro
Gosh Eyelight trio (4 kleuren) -9.99 euro
Gosh Prime 'n Set powder - 12.99 euro


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram



9 opmerkingen:

  1. Oooh wat een mooie look, het totaalplaatje is echt supergeslaagd vind ik. Dat twee-in-een poeder vind ik zelf ook best goed, geeft een hele healthy natuurlijk effect, niet te mat en niet te dewy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer dat Gosh in alle Kruidvats bij mij in de buurt weg is! vervangen door MUA geloof ik :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meestal vind je Gosh wel nog bij de grote Kruidvat filialen. Via de link vind je alle filialen in België die Gosh verkopen.

      http://nl.kruidvat.be/domains/kruidvat/content/verkrijgbaarheid/kvbe_vlaanderen/2014/update/verkrijgbaarheid_gosh_vl_wk45.pdf

      Verwijderen
    2. ja daar staat mijn kruidvat ook nog tussen dus lijst klopt niet helaas

      Verwijderen
    3. Oei, dat is minder! Dan moeten ze die lijst eens dringend updaten!

      Verwijderen
  3. Het chuncku chocolate palette spreekt me ook het meest aan! Mooie look heb je gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie look heb je gemaakt, ik vind het ook fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Poeder onder crème, ik snap je wel hoor. Maar toch het hangt van het product en merk af. Bij MUD kan het bv wel met sommige producten zonder een cakey effect te krijgen. Mooie look heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Interessant, ik dacht altijd dat het zo'n cakey effect zou opleveren. Zeer benieuwd dan naar de MUD productjes!

      Verwijderen