10 jun. 2015

VIDEO | BEAUTY TRASH & EMPTIES # 19 - MEI 2015

Nu pas merk ik hoeveel staaltjes ik heb opgebruikt afgelopen maand. Staaltjes zijn een goede indicatie of je een product fijn en aangenaam vindt. Vandaar dat ik het ook zo belangrijk vind om regelmatig staaltjes te proberen. Daarnaast staan ook een aantal fullsize producten in het lijstje. Benieuwd naar mijn beauty trash & empties van de maand mei?
Nivea Essential Sensitive micellair water
Ioma Fresh Eye make up remover
Dove compressed deo Soft Feel
zoutoplossing voor lenzen
haarelastiek 
Alessandro Hands Up magic manicure
Ioma tabs optimum moisture cream day & night
Colruyt Boni wattenschijfjes extra zacht
Armani Diamonds intense parfum (staaltje)
YSL Manifesto eau de parfum (staaltje)
Nivea schuimende reinigingsgel (staaltje)
Chanel hydra beauty serum (staaltje)
Clarins hydra quench lotion (staaltje)
Apivita QueenBee dagcrème (staaltje)
Apivita Aquavita dagcrème (staaltje)
Rituals bodycrème Magic Touch (staaltje)
Origins Modern Frictions scrub (staaltje)
Marc Jacobs beauty Genius gel foundation & Remedy concealer (staaltjes)
Dior DiorSkin Nude foundation (staaltje)

Ditmaal heb ik over amper twee producten (cursief) reviews online staan. Als je graag meer hierover wil weten, klik dan op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. Over de Ioma Fresh Eye make up remover en Nivea Essential Sensitive micellair water komt er soon een review online. Met enige vertraging, want intussen zijn ze al op. MAAR dat betekent wel dat ik ze voldoende lang getest en uitgeprobeerd heb, om ze te kunnen beoordelen ;-).Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Je hebt veel mooie producten opgemaakt, leuk voor te zien :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat heb je veel opgemaakt! Het Micellair Water van Nivea is ook bijna op bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat veel weer! Ik heb mijn deo's nog 't liefst van al ongeparfumeerd. Hoewel ik eigenlijk wel van warm en poederig hou. Van zo'n mascaraborsteltje met een kammetje hou ik ook wel, ik vind dat makkelijker werken dan een borsteltje met haartjes. Ik heb Apivita in Griekenland leren kennen en net zoals jij ben ik ook benieuwd naar meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je al productjes uitgeprobeerd van Apivita intussen :-)?

   Verwijderen
 4. veel staaltjes! ik heb altijd de neiging om ze in een kast te gooien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vroeger ook, maar intussen niet meer. Ik heb doorheen de tijd ZOVEEL staaltjes verzameld dat ik probeer ze systematisch op te gebruiken. Zeker de merken/producten waar ik benieuwd naar ben.

   Verwijderen