18 apr 2013

ACHTER DE SCHERMEN | KIEHL'S EVENT & NIEUWIGHEDEN

Kiehl's bestaat sedert 1851 wat betekent dat ze door de jaren heen heel wat expertise hebben weten op te bouwen wat betreft huidverzorging. En dat merk je ook gewoon iedere keer opnieuw als je een Kiehl's store binnen stapt. Het concept Kiehl's spreekt me erg aan, maar zelf heb ik bitter weinig ervaring met hun producten. Hoogtijd om daar eens grondig verandering in te brengen! Een avondje Kiehl's op een donderdag avond zal hier zeker en vast bij kunnen helpen.

Wat is er zo speciaal aan Kiehl's? Naast dat je steeds bij ieder bezoek een gratis skin check kunt laten uitvoeren zijn er nog wel wat bijzonderheden aan het merk. Je kan vrijblijvend bij Kiehl's binnen gaan en vragen naar een paar samples. Tenslotte is het ook fijner voor ons (als klant) om op voorhand de producten een keertje uit te proberen. Voor we ook echt overgaan tot de aankoop ervan. En in tegenstelling tot bij de gewone parfumerie zijn van alle producten ook echt stalen ter beschikking. Daarnaast hanteert Kiehl's de policy als je niet tevreden bent over een aangekocht product. Kan je terugkomen naar de shop en zal er gekeken worden of er binnen het Kiehl's gamma een alternatief is. Zo niet ontvang je je geld gewoon terug.

Onlangs is er iets nieuws gelanceerd dat zeker en vast de moeite waard is om te laten voorbij komen. Namelijk de BB crème met de naam Actively Correcting Beautifying BB Cream SPF50/PA +++ . Wat is Kiehl's toch een held in het bedenken van lange namen voor hun producten. Je zou kunnen denken, is de BB crème trend niet stilaan wat aan het voorbij gaan nu de CC cream al op de markt is? Goh ik denk van niet. Allesinds ik ben de trend van een goede BB crème nog niet beu. Tenslotte is Kiehl's zeker niet het laatste merk dat nog een BB crème lanceert. En dat is begrijpelijk. Ze hebben enorm geïnvesteerd in de kwaliteit van hun product en dat vraagt tijd. Wat maakt de Kiehl's BB zo speciaal? Het zorgt voor een natuurlijk ogende dekking en een klinisch bewezen huidtintcorrectie op langere termijn biedt. Waarbij vitamine C een belangrijke rol in speelt. Ook wel beter gekend als een belangrijke antioxidant en een actief ingrediënt op gebied van anti-age. Groot pluspunt, de BB crème is verkrijgbaar in drie tinten (fair, light, natural) waarbij er nog een optie is tot meer kleuren. En tot slot is de BB crème geurloos, bevat een hoge spf, vrij van parabenen en minerale oliën, is getest op allergieën en is non-comedogeen.

Een ander product dat volledig in lijn zit met de BB crème is de Powerful-Strenght Line Reducing Concentrate. En met volledig in lijn zitten, bedoel ik op gebied van krachtige ingrediënten. Want ook in dit serum zit een hele boel vitamine C verwerkt. Het verfijnt het huidoppervlak, laat fijne lijntjes verdwijnen en stimuleert de huid om er frisser en jonger uit te zien. En is met deze ook een krachtig anti-age product. Dit serum kan gebruikt worden in combinatie met de BB crème, maar uiteraard ook met andere producten (uit het Kiehl's gamma).

Te koop bij Kiehl's (Kiehl's Antwerpen - Kiehl's Gent - Senteurs d'Ailleurs Brussel of online) vanaf april 2013.

Actively Correcting Beautifying BB Cream SPF50/PA +++ - 29 euro (30 ml)
Powerful-Strenght Line Reducing Concentrate - 55 euro (50 ml)
 
Ben jij klaar voor een powershot voor je huid?

8 opmerkingen:

  1. Dat ziet er leuk uit! Ik was gisteren nog bij Kiehl's in Lausanne :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. SPF 50, I like! Thank God ook voor dit verslagje, zo was ik er toch een béétje bij ondanks ziekte. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er allemaal veelbelovend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb dat serum al es geprobeerd en dat was best wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om jouw ervaring ermee al eens te horen. Ik ga binnenkort ook aan de slag hiermee.

      Verwijderen
  5. Ik ga deze ook snel uittesten! :-)

    BeantwoordenVerwijderen