22 apr. 2015

VICHY | REVIEW IDEALIA LIFE SERUM


Elke vrouw wil graag een perfecte huid. Helaas hebben verschillende excessieve leefomstandigheden effect op onze huid zoals weinig slaap, roken, hormonen, een slechte voeding, luchtvervuiling, UV-straling, stress,... . Deze vijanden in combinatie met erfelijke factoren maken dat onze huid vroegtijdig verouderd. 

Het Vichy Idéalia Life Serum bevat een combinatie van unieke werkstoffen die de dagelijkse schadelijke invloeden op de huid beperken met een viervoudige werking: verkleinen van de poriën, uitgeruste gelaatstrekken, egale teint en frisse huidskleur. 


Het eerste wat opvalt is de prestigieuze glazen pompflacon. Het trekt de aandacht vanwege de subtiele roze ombré. Daarnaast is dit serum zuinig in gebruik. Per keer gebruik ik twee pompjes en ik doe hiermee mijn gelaat en mijn hals. Het delicate bloemenparfum maakt het gebruik extra luxueus.

De niet vette textuur bevat zowel gouden als roze parelextracten die de huid onmiddellijk oplichten en laten stralen. Zelfs de gevoeligste huidtypes zouden volgens Vichy dit serum dagelijks kunnen gebruiken dankzij het kalmerende thermaal water dat hierin verwerkt zit.  

Je kan het Vichy Idéalia serum zowel 's morgens als 's avonds aanbrengen, ik opteerde om dit serum exclusief te gebruiken in de ochtend. Als je niet op zoek bent naar een anti-age serum, maar toch graag je huid in optimale conditie wil houden, is dit serum een goede optie. Het meest zichtbare effect op mijn huid was het egaliseren van de teint en de frisse huidskleur. Dat laatste is onmiddellijke zichtbaar vanwege de parelextracten. 

Vichy Idealia Life serum is te koop bij de apotheek en parafarmacie 30 ml - 37.95 euro
Dit serum kan je ook online bestellen via de betrouwbare online apotheek Farmaline - 34.16 euro


Beauty Treasures

5 opmerkingen:

 1. Klinkt goed ! Ik heb sinds enkele weken ook opnieuw een Vichy serum in de badkamer staan. Fijn spul !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig flesje! Ik ben nog opzoek naar een nieuwe dag crème. Het liefst eentje die aanzienlijk de poriën verkleint, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt prima. Maar ik alterneer al vier serum, dus ja... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil nog eens zo graag Vichy kopen maar ik kom er nooit toe. Deze klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen