22 sep 2014

GIVENCHY | EXTRAVAGANCIA HERFST COLLECTIE REVIEW, SWATCHES & LOOK

Aan het begin van een nieuw seizoen komt haast ieder make up merk met een nieuwe collectie. Natuurlijk word ik als beauty liefhebber hier ontzettend vrolijk van! Givenchy lanceert een prachtige herfst/winter collectie: Extravagancia. Deze gelimiteerde lijn trok onmiddellijk mijn aandacht!



De musthave uit de collectie, of noem ik het beter de eyecatcher?, is ongetwijfeld het Extravagancia palet. Deze elegante verpakking met ledereffect en gestileerde versieringen  maken dat het doosje er luxueus en fantasierijk uitziet. Aan de binnenzijde ontdek je vier oogschaduws en een heldere transparante oudroze lipstick.  

De gesatineerde tinten kastanjebruin en paars zijn twee goed gepigmenteerde tinten. Het gepatineerde goud en parelmoerzilver zijn ultra glanzend/glitterig. Het goud is prachtig, net vloeibaar goud, terwijl het parelmoerzilver unieker is. Doordat er paarse fijne glittertjes in de oogschaduw verwerkt zitten. De oogschaduws zijn zacht van textuur, brengen gemakkelijk aan met weinig fall out. 


Het Extravagancia palet vind ik een aanrader. Prachtig en multifunctioneel voor het creëren van diverse looks. Het palet leent zich meer voor een avondlook en dankzij de glanzende kleurtjes krijg je een instant feest gevoel. 

Look 1



Look 2



Ook dit najaar zijn donkere kleuren op de lippen weer in. Le Rouge lipstick in de kleur Pourpre Inouï is een bijzonder romige bordeaux paarse kleur. Intens met een semi glanzende finish en een geweldig draagcomfort. De lipstick houdt lang en oogt chique. De lederen huls is een leuke extra en zorgt voor een stoer effect. 



Le Vernis Bronze Insensé is een nagellak kleur dat in het plaatje past van deze lijn, maar waar ikzelf niet zo'n grote fan van ben. De kleur is net vloeibaar metaal, dekt perfect in twee laagjes en lakt fijn, maar ik ben geen liefhebber van de finish.


deze kleur is bijzonder moeilijk te fotograferen, vanwege de metallic finish


Givenchy Extravagancia collectie is te koop exclusief bij Ici Paris XL (limited edition).
Palette Extravagancia  - 63.50 euro
Le Vernis Bronze Insensé - 22.90 euro
Le Rouge Pourpre Inouï - 35 euro

Beauty Treasures

7 opmerkingen: