23 sep 2014

LABELLO | FRUITY SHINE "PEACH" EN "WATERMELON"

Ik kan er niet genoeg van krijgen! Al jaren ben ik fervent liefhebber van Labello. Intussen een gevestigde waarde in mijn badkamer. De Fruity Shine lipbalsems werden begin dit jaar gelanceerd. Ondanks dat de fruitaroma's afkomstig van watermeloen en perzik behoorlijk zomers aandoen, kan je ze perfect het hele jaar door gebruiken. Het Beauty Treasures testpanel ging hiermee aan de slag.


De Fruity Shine lipbalsems van Labello hebben een vrolijke en kleurrijke verpakking. Mijn aandacht ging in eerste instantie uit naar de watermeloen balsem, vooral omdat de verpakking mijn aandacht trok. De geur vond ik dan weer iets minder. Als je van zoete geurtjes houdt dan is deze lipbalsem wel aan te raden. Het is ook geen alledaagse geur en dat maakt het dan weer uniek.

De Fruity Shine peach lipbalsem is een favorietje geworden. De balsem zelf is oranje van kleur, net als de verpakking en ruikt echt naar frisse perziken. Juicyness alom! De lippen worden omhuld met een glansje en een subtiel kleurtje. Overigens voelen mijn lippen zacht en niet droog.


Ik ben tevreden over de werking. Je krijgt voor een klein prijsje een 3 in 1-werking: hydratatie van de lippen, een mooi kleurtje en een heerlijke fruitaroma.

Labello Fruity Shine lipbalsem Watermelon en Peach - 2.89 euro


Beauty Treasures

6 opmerkingen: