18 sep 2014

DOVE COMPRESSED DEO & DOVE INVISIBLE DRY

Een nieuw concept, het is even wennen, maar Dove, AXE en Rexona lanceren compressed deo's. Een klein formaat, maar met dezelfde inhoud. Het doel hiervan? Tot 50 % minder drijfgassen, 20% minder aluminium verpakking en 20% minder CO2 uitstoot. Kortom dit nieuwe handige formaat levert iets op voor de natuur. En dat kan ik enkel toejuichen (diep in mij tracht ik af en toe milieu bewust om te gaan met bepaalde zaken).


Deze nieuwe compressed deo is in size bijna de helft van hetgeen we gewoon zijn, het lijkt wel een travelsize deo. Net geen mini deo. Zonder al teveel na te denken, kan ik wel één groot voordeel bedenken: meer plaats in mijn handtas. Hoera! Qua werking is dit nieuwe formaat niet anders dan dat we gewoon zijn. Al is de kracht van de spray wel wat zachter. Ik blijf wel met één ding zitten, is dit nu werkelijk dezelfde inhoud? Ik moet gewoon nog even aan het idee wennen, denk ik, en ik ga gewoon verder met deze deodorant te gebruiken. Ik doe meestal met een spray één maand. Dus als deze geliefde Dove deo het een maandje met mij volhoudt, dan ben ik 100% overtuigd. 

het formaat is ongeveer even groot als mijn hand

Niet nieuw, maar wel hergeformuleerd is de Dove Invisible Dry deo. Deze is zowel in spray als in roll on verkrijgbaar, ik testte ditmaal de roll on. Een vreselijke affaire is zwarte kleding en deo. Ik vervloek mijn deo op dat moment iedere keer weer! Gelukkig komt Dove met een oplossing die ook effectief werkt. De Invisible Dry deo is getest op 100 verschillende kleuren en laat op geen enkele tint nare strepen na. En ik beken, sedert ik deze deo gebruik, heb ik er ook totaal geen last meer van gehad. J'adore!  Een aanrader als je het mij vraagt. 


Qua werking ben ik over het algemeen zeer tevreden over Dove.  Het behoort niet voor niets tot één van mijn favoriete deo merken. Net als AXE de absolute topfavoriet is van my boyfriend.

Te koop bij de drogisterij en supermarkt. 
Compressed deo AXE/Rexonna/Dove - 2.99 euro
Dove Invisible Dry roll on - 3.69 euro

Beauty Treasures

3 opmerkingen: