17 sep 2014

REVIEW CIEN ZONNECREMES

Met een zonovergoten dag als vandaag mogen we zeker niet klagen van de nazomer. Ik hoop stiekem dat we dit fijne weertje nog even vasthouden. Ook al zwakt de kracht van de zon af naarmate we vorderen op het jaar. UV-straling blijft het hele jaar door aanwezig, vandaar dat het ook zo belangrijk is en blijft om je iedere dag te beschermen. De zon is tenslotte de grootste oorzaak in ons huidverouderingsproces. Say no to fine lines. Cien, het huismerk van Lidl, heeft een mooi gamma betaalbare zonnecrèmes die meer dan de moeite waard zijn om even te bespreken.

Cien zonnecrème

Dagelijks smeer ik over mijn dagcrème (die geen SPF bevat) een laagje Cien Anti-Age zonnecrème speciaal voor gelaat en hals. Het is een typische zonnecrème textuur (wat dikker dat je vervolgens goed moet open smeren), maar eentje die een mooie glow nalaat op de huid. Dat weet ik wel te appreciëren. 

Op dagen zoals vandaag is het zeker aangewezen als je een terrasje gaat doen om ook je armen en benen goed in te smeren. In het assortiment zit voor ieder wat wils, gaande van een lage SPF 10 tot een gemiddelde factor SPF 30. En natuurlijk niet te vergeten een aangepaste crème voor de sportievelingen onder ons en de kids! Prijs-kwaliteit zitten deze crèmes zeker goed!

Aangezien ik volgende maand nog een weekje richting de zon trek, weet ik zeker dat deze zonnecrèmes in mijn koffer belanden. Ze zullen zeker goed van pas komen! Maar ook op dagen zoals vandaag en morgen!

Te koop bij Lidl tot eind september.
Cien Anti Age zonnecrème SPF 25 75 ml - 3.99 euro
Cien Sport zonnecrème SPF 30 75 ml - 3.99 euro
Cien zonnecrème SPF 10 75 ml - 3.99 euro
Cien zonnecrème SPF 30 250 ml - 5.99 euro

Geniet van de mooie nazomerse dagen!

Beauty Treasures
 

2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk dat er nog een weekje zon op je staat te wachten <3 Ik heb ook eens de zonnebrand van Cien gebruikt, beviel mij erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de zonnecrème spray 20. Op zich ben ik tevreden maar de geur zou beter kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen