19 sep. 2014

WELEDA | DUINDOORN HANDCREME

Goed voor jou, goed voor de wereld! Dat is de slogan van het biomerk Weleda. Dit merk staat garant voor producten met biologische ingrediënten, geteeld door mensen die er een eerlijke prijs voor gekregen hebben. Het Beauty Treasures testpanel testte de duindoorn handcrème uit.


Duindoornolie is een vitaliserende olie met een regenerende werking. Weleda omschrijft deze handcrème als een crème die snel intrekt en met een fris-fruitige geur afkomstig van mandarijn, sinaasappel en pompelmoes. Bijenwas beschermt de dunne huid van onze handen, terwijl sesamolie voedt.


Wat vind het testpanel ervan? De duindoorn handcrème ziet eruit als een crème maar voelt aan als gel. Als je er te veel van gebruikt voelen je handen plakkerig. Een beetje crème is meer dan voldoende. Waardoor dit product zeer zuinig is. Na gebruik voelen mijn handen zacht en minder droog aan. Het is een goede handcrème alleen de geur is naar mijn mening te sterk. Geurbeleving is natuurlijk een persoonlijk iets, maar ik merk dit wel vaker op met producten waarbij etherische oliën gebruikt worden. Dat de geur ervan nogal aanwezig is, maar anderzijds wel heel puur.


Weleda is te koop bij DI, natuurwinkels, bepaalde Delhaizes en (online) apotheken.
Duindoorn handcrème 50 ml - 7.99 euro

Gebruik jij producten van Weleda?

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Zuinig en snel intrekken is in ieder geval wel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt prima. En als de geur lekker is stoort het mij niet dat hij sterk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vroeger gebruikte ik het wel eens, nu al heel lang niet meer. Misschien eens kijken of ik nog iets heb liggen!

    BeantwoordenVerwijderen