7 sep. 2014

LOOK | EVENTING

Vrijdag nam ik een dagje vrij van werk voor naar een event te gaan. Je zag misschien op mijn Instagram al enkele leuke sneak previews voorbij komen van de producten. Dior, Guerlain, Givenchy, Kenzo en Fendi stelde hun nieuwigheden voor. Waarover je zeker nog heel wat leuks over mag verwachten.
 
Het was intussen weer een hele poos geleden dat ik nog eens een look online zette. Ik maakte gebruik van een mooi limited edition Dior palet wat ik een paar jaar geleden kocht op de luchthaven. Ieder jaar brengen luxe merken speciale kitjes uit die exclusief te koop zijn bij de parfumeries op de luchthaven. Zeker een aanrader om eens een kijkje naar te nemen! Aangezien deze meestal een fijn prijsje hebben.
 
 
Gelaat
 Make Up Studio Elegant Beige blush
MAC Prep 'n Prime 

Ogen
Too Faced Shadow Insurance 
Dior palet Rose Collection: oogschaduw licht roze, wit en grijs
Catrice eyeliner gel in Nautica
Bourjois Push Up Volume Glamour
MAC Redhead wenkbrauwpotlood

Lippen
Dior palet Rose Collection: lipstick


Beauty Treasures

10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Thanks! En toch heb ik voor het moment wat puistjes op en rond mijn kin :-(

   Verwijderen
 2. Mooi zeg! De combi roze en grijs vind ik altijd zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie look! Je ziet er erg knap uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awww wat een mooie look!
  ik zag dat Miss happinez een linkje naar dit artikel op haar blog had geplaatst en ik moest gewoon even een kijkje nemen :)
  Leuke blog heb je zeg ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super, ik had het artikel nog niet gezien, wel heel lief van haar. Thanks voor het complimentje!

   Verwijderen