29 nov. 2012

BOURJOIS | REVIEW QUEEN ATTITUDE PRODUCTEN

De voorbije maanden heb ik vooral de nieuwste mascara van Bourjois gebruikt. De gedachtengang achter deze Queen Attitude mascara is, vergroot je blik en bekom net dat tikkeltje extra vrouwelijkheid! Ik testte zowel de Bourjois Queen Attitude mascara als de bijhorende Queen Attitude khôl. Een bijzonder duo ideaal voor de ultieme Cleopatra look!
 

Als eerste de verpakking van de Khôl Kajal is niet meteen een standaard oogpotlood. Dat is obvious. Door het strikje aan de bovenkant is het wel erg herkenbaar tussen je andere producten. Zelf vind ik het echt een schattige verpakking.
 
Het product zelf is intens zwart, maar niet geschikt voor een lange werkdag als je deze wil gebruiken op de waterlijn. Dan raad ik aan dat je even doorheen de dag je oogpotlood opnieuw aanbrengt. Maar het hoofdprincipe van dit product is eerder het creëren van bijzondere eyeliners boven de wimpers. En daarvoor is deze ideaal. Voor het fijnere werk opteer ik voor een klassiek oogpotlood vanwege de smallere punt, maar een dikke vette eyeliner is in een handomdraai gemaakt.
 
Leuk product, iets wat ik bij de drogisterij nog niet bij andere merken gezien heb. Zelf kies ik net iets liever voor een gewoon oogpotlood. Maar dat is ook een kwestie van wat je gewoon bent om te gebruiken.
 
Waarvoor heb ik dit product wel regelmatig gebruikt? Als basis voor een donkere smoky eye. Daar is geen precisie werk voor nodig.

Maar niet alleen de khôl onderwierp ik aan een uitvoerige test. Ook de Bourjois Queen Attitude mascara bevindt zich inmiddels 2.5 maanden in mijn dagelijks bakje. Hoogtijd om mijn mening hierover te delen met jullie.
 
Het borsteltje is bijzonder. Het is een polymeer borsteltje waarbij de haartjes kort zijn alsof het kleine piekjes zijn. Deze mascara belooft zowel volume als lengte. Ik merkte vooral een verlengend effect als ik één laagje gebruikte. Zodra er een tweede laagje aan te pas kwam, merkte ik wel dat mijn wimpers voller oogde. Dit borsteltje vind ik trouwens erg fijn in gebruik doordat het de wimpers goed kan separeren en doorkammen. Leuk detail, als ik twee of drie laagjes aanbreng, gebruik ik zelfs geen wimperkruller. Ik kan het moeilijk omschrijven maar mijn wimpers worden als het ware gelift waardoor er een semi krul ontstaat. Niet dat het van belang is, maar ik vermeld het toch even: de geur van deze mascara is aangenaam. Niet zo'n opvallende mascara geur zoals je soms wel eens tegen komt.
 
Over de Queen Attitude mascara ben ik tevreden. 's Avonds vind ik hem iets lastiger om te verwijderen als je meerdere laagjes aangebracht hebt, maar met een goede bifase oogreiniger lukt het zeker en vast. Even de watjes laten inwerken met de oogreiniger of gewoon een watje met warm water. Goedkoop, en dat werkte voor deze mascara ook! En dan kan je nadien nog met een beetje oogreiniger de restjes verwijderen. Deze mascara bevat geen parabenen.

geen mascara - één laagje
twee laagjes - drie laagjes
 
Verkrijgbaar bij de drogisterij en parfumerie.
 
Queen Attitude mascara 14.49 euro
Queen Attitude khôl 9.99 euro

12 opmerkingen:

 1. ik vind die khöl er echt zo leuk uit zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze allebei :-) De khol ziet er zo mooi uit, bijna te mooi om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mascara geeft echt wel een mooi resultaat zo te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die mascara is heel mooi! Die kohl is niet echt wat voor mij. Doe mij maar gewoon een dun lijntje eyeliner ;-) .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is inderdaad persoonlijk, als je inderdaad houdt van fijne dunnen lijntjes is dit product inderdaad niks voor jou ;-)

   Verwijderen
 5. Wat ziet die Kohl er mooi uit! Mooie nieuwe producten van Bourjois, de mascara is zeker ook niet slecht vooral met 2 laagjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Kôhl is niks voor mij, ik ben al een drama met normale eyeliner, maar oh my die mascara ziet er wel heel goed uit ^^
  xx

  BeantwoordenVerwijderen