11 sep. 2014

REVLON | COLORBURST MATTE BALM & LACQUER BALM

Clinique was de eerste met de introductie van de Chubby stick. Intussen heeft elk merk, groot en klein, een eigen variant die ze te koop aanbieden. Als je online wat Amerikaanse beauty blogs volgt, dan weet je dat de Revlon Colorburst variant het ook niet slecht doet. Hoogtijd om deze balm zelf eens te testen!


Revlon weet trendy kleuren te combineren met hydratatie en verzorging. Dankzij het handige draaimechanisme moet je nooit de balms slijpen. De sticks zijn verrijkt met de nodige voedende bestanddelen zoals mango-, kokosolie en shea boter. Je voelt dat het draagcomfort hierdoor een stuk groter is en de sticks makkelijk over de lippen heen glijden. 


Het merk heeft gekozen om telkens vier kleuren aan te bieden in twee varianten: Colorburst Matte Balm en Colorburst Lacquer Balm. Ik testte de kleuren Colorburst Lacquer Balm in Tease en Colorburst Matte Balm in Audacious. Qua kleur gelijkaardig, maar wel met een andere finish.  Audacious is een mooie koraal tint terwijl Tease tussen oranje en bruin in zit.

Ik ben grote fan van lippies in deze vorm. Het is niet alleen gemakkelijk om mee te nemen, maar ook het aanbrengen ervan verloopt vlot, de kleuren zijn leuk, goed gepigmenteerd en het concept is gewoon erg fijn. Zelf kies ik sneller voor de glanzende dan voor de matte variant, maar dat heeft met mijn persoonlijke voorkeur te maken. Mat vind ik leuk voor een keertje, maar niet voor dagelijks. Terwijl ik wel dagelijks een glanzende lipstick, gloss of balsem op mijn lippen draag. De houdbaarheid van Tease zou ik vergelijken met een lipgloss, maar het aanvoelen is veel lichter, plakt niet en voelt fijn aan. Audacious staint de lippen en heeft hierdoor een lange houdbaarheid. Nadat je gegeten hebt, is het wel aangewezen om je lippen even bij te stiften voor het mooiste resultaat. Anders krijg je nogal snel een lijntje aan de buitenkant van je lippen. Desondanks het hydratatie niveau van de balm blijven velletjes zichtbaar op de lippen.

Tease
Audacious

Revlon Colorburst Matte & Lacquer Balm is te koop bij Galleria Inno. Prijs per stuk 10.50 euro. 

Beauty Treasures

5 opmerkingen: