6 jun 2014

ZENSECT SKIN PROTECT & WINACTIE

De winter was dit jaar enorm zacht. Heel leuk, want ik heb een hekel aan ijzel en gladheid op de weg. De keerzijde van dit verhaal is wel dat het muggenseizoen extra vroeg van start gegaan is. En ik heb het al mogen ondervinden. Hoogtijd om mij nieuwste uitrusting klaar te zetten op mijn nachtkastje: Zensect Skin Protect


Zensect Skin Protect is een muggenwerend en verzorgend gamma bestaande uit drie producten. Je moet natuurlijk niet wachten tot je effectief gestoken bent, maar jezelf preventief beschermen. De lotion en de doekjes zijn het ideale afweermiddel. Beiden verrijkt met de actieve stof icaridine, dat ervoor zorgt dat muggen uit de buurt blijven. De formule is niet vet, kleurloos, vrij van parabenen, tot 6 uur werkzaam en geschikt voor het hele gezin (kinderen vanaf 3 jaar). 


Is het toch te laat en ben je gebeten, dan kan de SOS insectenbeten roller de jeuk verzachten. De metalen roller voelt verfrissend aan en kan zoveel als je wilt aangebracht worden. Deze roller is niet alleen heilzaam bij muggenbeten, maar ook bij insectenbeten van mieren, spinnen en bij brandnetel irritatie. Het gamma verlost mij alvast van onnodige irritatie (denk maar aan het irritante gezoem en de nodige gevolgen van dien)!


Ben jij ook regelmatig één van de gelukkigen van insectenbeten of wil jij jezelf deze zomer extra wapenen. Dan heb ik goed nieuws. Want ik verloot drie Zensect Skin Protect sets twv 19.47 euro met daarin de SOS roller, de lotion en de doekjes. Hoe kan je deelnemen? Laat mij weten waarom deze Zensect Skin Protect set voor jou een musthave is? Mailen kan naar beautytreasures@hotmail.be. Meedoen kan tem zondag 15 juni 2014. Enkel open voor Belgische deelnemers.

Extra winkansen?
  • Volg mij via Facebook en share deze winactie met jouw vrienden (+1)
  • Volg mij via Twitter en maak de winactie via Twitter bekend (+1)
  • Volg mij via bloglovin' (+1)
  • Volg mij via Instagram (+1)

Zensect Skin Protect is te koop bij de drogisterij en supermarkt vanaf juni 2014.
lotion 100 ml/7.49 euro - doekjes 15 stuks/6.99 euro - SOS insectenbeten roller 10 ml - 4.99 euro

Veel succes!

Beauty Treasures

1 opmerking:

  1. Ik ga een mailtje sturen! Wat een leuke winactie! Ik heb alle extra winkansen gedaan ! :D

    BeantwoordenVerwijderen