7 jun 2014

ERBORIAN | SLEEPING BB MASK

De laatste tijd heb ik het enorm druk en loop ik wel wat gestresseerd rond. Ik heb soms zelfs de indruk dat ik mezelf voorbij loop *oeps* - niet goed bezig. En geloof mij, je huid lijdt hier onder. Vandaar dat ik enkele malen per week mijn huid een extra oppeppertje geef terwijl ik slaap. Het klinkt gek, maar het Erborian Sleeping BB Mask is een masker dat je 's avonds aanbrengt en de hele nacht zijn werk laat doen. 


Dit cocoon masker helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt en zorgt ervoor dat je huid 's morgens babyzacht aanvoelt. Je kan het vergelijken met een gezichtspakking met actieve werkstoffen dat tekenen van vermoeidheid en stress uitwist. Daarnaast werkt dit nachtmasker op het vochtpeil van de huid.


Hoe gaat het precies in zijn werk? Heel eenvoudig, nadat je 's avonds je avondritueel uitgevoerd hebt, breng je een dun laagje van het masker aan over het gehele gezicht (en eventueel je hals). 's Morgens is het masker helemaal geabsorbeerd en voelt mijn huid  fluweelzacht aan. Je merkt dat dit product meer doet dan een gewone nachtcrème. Zelf breng ik het masker meestal al aan rond een uur of negen, zodat ik niet meteen in bed moet gaan liggen. Om te vermijden dat het masker over mijn kussensloop uitgesmeerd wordt. Qua geurbeleving is dit masker eerder subtiel en neutraal.


Te koop bij Ici Paris XL. 
Erborian Sleeping BB Mask 50 ml - 33 euro

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

 1. tof dat het zo makkelijk in gebruik is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm ik weet 't niet, ik zou het denk ik toch niet comfortabel vinden om met een masker op mijn snoet in bed te moeten kruipen. Ik kan nooit op mijn rug blijven liggen dus ik zou gegarandeerd met een vettig kussen en vettig haar wakker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het masker op zich qua textuur kan je vergelijken met een nachtcrème. Het is niet heel dik en eerder een mix tussen een gel en een crème. Maar inderdaad het idee er achter blijft wel :-)

   Verwijderen
 3. Hmm, dit lijkt me wel wat eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt wel als een ideal product maar ik vind 33 euro per 50 ml toch nog best prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen