4 jun 2014

FA | REVIEW LUXURIOUS MOMENTS DEO

Ik heb het al vaker geschreven. Nivea en Dove zijn mijn go-to merken op gebied van deo's. Toch liet ik mij ditmaal verleiden om iets anders uit te proberen namelijk FA Luxurious Moments


De look van deze deo is alles behalve saai. De verpakking ziet er niet alleen leuk uit, maar weet mijn interesse ook op te wekken. Zou het komen door het mysterieuze kantje?

De geur, afkomstig van roze viooltjes en zwarte amethist, is behoorlijk aanwezig. Het is een geparfumeerde deo waarbij in eerste instantie de geur overheersend is, maar na enkele minuten afzwakt. Na een paar uren ruik ik nog steeds subtiel de deo. De spray is krachtig, maar voelt niet meteen kurkdroog aan onder de oksels. Mijn ervaring met FA leerde mij wel, dat deze deo niet de ideale match is met pas onthaarde oksels. Voor slogans zoals 48H protection ben ik kritisch. Ik geloof hier niet in, want doorheen de dag spray ik toch even bij. 


Algemeen een fijne spray deodorant als je op zoekt bent naar een geparfumeerde versie. Ruikt vrouwelijk, geschikt voor te dragen in combinatie met donkere kleding en is een aanrader qua budgetvriendelijkheid. Helaas niet verkrijgbaar als roller. Naast de spray deodorant is deze geur (Luxurious Moments) ook verkrijgbaar in een douchegel en badschuim.

Te koop bij de supermarkt en drogisterij. 
FA Luxurious Moments deo spray 150 ml - 2.99 euro

Beauty Treasures

2 opmerkingen:

  1. Nope, niks voor mij. Ik hou niet van sprays en al helemaal niet van geparfumeerde deo. Ik hou het dus bij mijn geliefde Louis Widmer deo cream.

    BeantwoordenVerwijderen