19 feb 2014

NIEUWE UNE PRODUCTEN

Ken je het zusje van Bourjois al? UNE is een minder bekende make up lijn, maar niet minder interessant. Ze werken veel met natuurlijke ingrediënten en mineralen. Een perfecte make up lijn voor dames die houden van natuurlijke effecten en groene cosmetica. Ik testte enkele nieuwe producten uit.


Ik wist niet dat een nagellak voor meer dan 3/4 uit natuurlijke ingrediënten kon bestaan! Maar UNE is erin geslaagd om een gekleurde lak op de markt te brengen waarvan 78.5% van natuurlijke oorsprong is. Het gamma op zich is niet nieuw, maar er worden vier nieuwe nude kleuren aan het assortiment toegevoegd. Meestal ga ik overstag voor opvallende kleurtjes. Dit voorjaar zijn pasteltinten helemaal hip daarom mat ik mijn nagels de kleur C04 aan. Een mooie perzikkleurige nagellak die dekkend is na het aanbrengen van twee laagjes lak. Ik denk dat deze tint ook leuk is tijdens de zomermaanden als je handen (of voeten) voorzien zijn van een bruin tintje.


Leuk weetje, deze nagellak is een 3 in 1 product namelijk basecoat, gekleurde lak en topcoat. Dat bespaart je weer heel wat tijd. Het kwastje is een XL kwastje waardoor je bijna met één veeg over je nagel de volledige nagelplaat voorziet van kleur.


Als je je nagels graag extra snel wil laten drogen, dan kan je een laagje van de Fast & Dry top coat aanbrengen. Deze transparante nagellak zorgt er niet alleen voor dat je nagels extra snel drogen, maar dankzij de gel formule worden ze ook voorzien van een glossy finish. Deze topcoat bestaat uit 87% natuurlijke ingrediënten.


En tot slot probeerde ik de Apricot Minerals Enhancer uit. Ik wist niet meteen wat ik hiervan kon verwachten. Het lijkt op een perzikkleurige blush, maar je kan het aanbrengen over je gehele gelaat. Met enige twijfeling ging ik hiermee aan de slag. En na het eerste gebruik waren al mijn twijfels verdwenen. 


Het poeder is ultra fijn en voelt zacht aan op de huid. Ik breng het poeder aan met een grote kwast of een kabuki over het gehele gelaat. Het effect is heel natuurlijk, zorgt voor een mat effect en frist de huid als het ware op. Een zeer lichte huid kan deze enhancer ook gebruiken als blush. Al moet je de kleur dan wel opbouwen. 


Ik heb dit poeder de laatste tijd zeer veel gebruikt, ik vind het een fijne finishing powder. Aangezien ik in de winter best bleek ben, kan ik dit product ook meteen gebruiken als bronzer. Een handige twee in één voor mij. In deze look maakte ik gebruik van de Apricot Minerals Enhancer. Veel luxe merken geven regelmatig een subtiel parfum aan hun poeders, en jawel! Ook dit UNE poedertje smells very nice.

UNE is te koop bij Galleria Inno en DI.
Nail Colour - 9.99 euro
Topcoat - 9.99 euro
Apricot Minerals Enhancer - 16.99 euro

Ken jij het UNE assortiment?

7 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit iets van UNE geprobeerd, maar het lijkt me wel een prima merk. De producten stralen altijd zoiets zacht, naturel en clean uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, dat is ook denk ik wel de bedoeling van het merk. Zijn fijne producten, zeker de moeite waard om even te bekijken.

      Verwijderen
  2. ik had er wel eens reclame van gezien.lijkt me wel oke producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige producten , ik ken het merk alleen niet??!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het merk op zich bestaat wel al een tijdje, maar het is in België enkel te koop bij Inno en DI. Misschien vandaar dat het jou minder bekend voorkomt.

      Verwijderen