1 dec 2013

THE BODY SHOP | X-MAS EVENT

Lang geleden dat ik nog eens "een achter de schermen artikel" gepubliceerd heb. Vrijdag avond zakte ik af richting Antwerpen voor het jaarlijks Christmas Event van The Body Shop!


The Body Shop was erin geslaagd een gezellige (kerst)sfeer te creëren in een prachtige loft. Kaarsjes, een kerstboom, sneeuw, lekkere hapjes en cava. Alles erop en eraan om helemaal in de sfeer van kerstavond te komen!
 
De presentatie was inspirerend. The Body Shop is naast een geweldig verwenmerk ook een merk dat zich inzet voor het goede doel. Misschien weet je het, misschien ook niet. Maar The Body Shop steunt over de hele wereld meerdere goede doelen in diverse landen. Deze kerst doneren ze 237.500 euro, afkomstig uit de verkoop van cadeausets, aan de bouw van 5 nieuwe scholen over de hele wereld. Let's give joy to everybody! En daarnaast werkt The Body Shop samen met fair trade partners. Ze betalen namelijk een eerlijke prijs voor de ingrediënten en zorgen voor deftige werkomstandigheden. Iets wat ik alleen maar kan toejuichen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Gingerbread School House giftset. Deze werd ontworpen en met de hand gemaakt door medewerkers van Get Paper Industries in Nepal. Je kan deze cadeaubox kopen voor 23 euro. Een leuk cadeau voor jezelf of een ander, niet waar?
 
Gingerbread School House
 
 
Maar daarnaast zijn er ook tal van fijne individuele producten te koop uit de Cranberry Joy, Sparkle Ginger en Vanilla Bliss lijn. Kortom voor ieder wat wils! Voor een heel overzicht te krijgen overvan de kerstcollectie, ga zeker een keertje langs bij The Body Shop filiaal bij jou in de buurt.
 
 
schattige douche puffs
Feestelijke make up producten voor het eindejaar
 
Meer foto's van het Christmas event vind je terug op de Facebook pagina van Beauty Treasures.
 
Benieuwd naar bepaalde producten uit de kerstcollectie van The Body Shop?

10 opmerkingen:

  1. TBS heeft altijd fijne producten, en zeker met kerst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo jammer dat ik niet kon komen! Wat een leuke goodies allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je erbij bent geweest. Ik heb nog aan ginger sparkle geroken van de week, maar ik vond hem voor mij zelf net iets te zoet helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig heeft The Body Shop nog tal van andere lekkere geuren!

      Verwijderen
  4. Vind jammer dat ze veel het zelfde als vorig jaar hebben, vind afwisseling juist zo leuk, scheelt wel weer centen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die gingerbreadman douchepuff haha :d so cute

    BeantwoordenVerwijderen