18 feb 2014

DIOR | TRIANON COLLECTIE INCL SWATCHES & LOOK

De lente collectie van Dior grijpt terug naar de stijl van het 17e-eeuwse Versailles. Het Petit Trianon, het privédomein van Marie-Antoinette, dient als inspiratiebron voor de nieuwste make-upcollectie. Klaar voor een reis door de tijd waarin pastel en suikerzoete kleuren centraal staan? Ik heb uit de Trianon collectie een Diorshow mono oogschaduw en een nagellak getest. 


De Diorshow mono Trianon edition oogschaduw in Opaline is een pareltje om te hebben. Ik vond het zonde om zulk moois te gaan gebruiken. De opdruk is een schattig strikje met een boordje van pareltjes. Bij de oogschaduw zitten twee spons applicators bijgevoegd die je kan gebruiken om de oogschaduw mee aan te brengen. Normaal hou ik ervan om mijn eigen make up kwasten te gebruiken, maar ditmaal probeerde ik de bijgeleverde applicators uit en ze werken goed. De Diorshow mono kan je zowel droog als nat gebruiken. Aangezien de kleur Opaline een licht mint groen kleur is, heeft de kleur de neiging om redelijk snel te vervagen of in te blenden met je andere kleur oogschaduw. Vandaar dat het handig is om de kleur ook vochtig te kunnen aanbrengen voor een intenser effect. Normaal hou ik niet zo van pastel tinten, maar dit is een blijvertje. Als je blond haar hebt en een lichte huidskleur moet je zeker eens pasteltinten uitproberen, het effect is verrassend.


droge swatch

 
Ik had al heel wat goeds gehoord over de Dior nagellakjes, maar het is de eerste keer dat ikzelf een nagellak uitprobeer van dit merk. Dior Vernis in Porcelaine is een babyblauwe pastel tint die dekkend is in twee laagjes.  Dit voorjaar is alles wat de klok slaat pastel, dus met deze kleur kan je zeker niet missen. Het eerste laagje is wat streperig, maar zodra het tweede laagje er overheen gaat, komt alles goed. Pluspunt is de snelle droogtijd van deze nagellak. 




Dior Trianon Spring collectie 2014 is te koop bij de parfumerie (limited edition)
Diorshow mono Trianon edition oogschaduw - 35 euro
Dior Vernis Trianon edition - 25 euro

5 opmerkingen:

  1. OMG OMG! Die collectie is echt helemaal mijn ding! Jammer van de prijzen, want ik zou ALLES kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pastel is totaal niet mijn ding...de kleuren flatteren me aan geen kanten, toch vind ik het nagellakje wel mooi.......

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meestal vind ik pastel ook wat flets, maar deze kleurtjes vind ik wel tof. Ik vind pastel tinten het mooist bij blonde dames :-).

      Verwijderen
  3. Pastel is echt my thing, ik vind de oogschaduw ook echt zo mooi, je hebt het prachtig aangebracht.

    BeantwoordenVerwijderen