7 aug 2013

BODYSOL | REVIEW MEDITERRANEAN PROTECT

Bodysol stelt tweemaal per jaar een limited edition lijn voor die te koop is bij de apotheek en parafarmacie (bv iU). Ik testte twee douchegels uit, uit de Mediterranean Protect lijn. In totaal omvat deze schattige lijn drie verschillende douchegels waarbij de geuren geïnspireerd zijn op het Middellands Zeegebied. Aangezien ik nog steeds aan het werk ben en rijkhalzend uitkijk naar mijn verlof. Zwijmel ik al even weg onder de douche.

Als je Bodysol kent, weet je dat ze het in hun hebben om het beste van twee werelden samen te brengen. Enerzijds bieden ze een douchegel aan dat mild is voor de huid, verzorgend en beschermend werkt voor elk huidtype. Terwijl anderzijds er ook geïnvesteerd wordt in natuurlijke ingrediënten en hypoallergene parfums. Dat maakt dat voor mij de douchegels van Bodysol fijn in gebruik zijn vanwege hun zachtheid maar waarbij ik niet meteen het gevoel heb dat ik producten gebruik uit de apotheek. Als je snapt wat ik bedoel. Het aspect van geurbeleving wat voor mij als luxe moment ervaren wordt, blijft aanwezig.


De limited edition douchegels die ik uitprobeerde zijn Magnolia en Vijg. Al denk ik dat de derde variant Rozenmarijn - Eucalyptus ook een heerlijke geur is! Magnolia is een bloemige geur terwijl Vijg heel fruitig is. Desondanks blijven de geuren subtiel en niet te overheersend.

Na het douchen voelt mijn huid goed gereinigd aan, maar niet droog. Ik gebruik na het douchen wel een bodylotion, maar voor mijn huidtype (normale huid) zorgt het gebruik van deze Bodysol Protect douchegels niet voor een onaangenaam trekkerig gevoel.

De verpakking vind ik super. Heel hygiënisch en gebruiksvriendelijk. Je kan de dop aan de onderkant van de flacon bevestigen zodat je de douchegel onderste boven in je douche kunt hangen. En ook nadien kan je deze flacon hergebruiken. Ik weet niet meteen of Bodysol navulverpakkingen verkoopt, maar mocht dat het geval zijn. Deze flacons zijn hiervoor ideaal!

Mocht je zelf deze Zuiderse geuren eens willen beleven in je douche, haast je dan snel naar de apotheek. Want deze zijn slechts tijdelijk te koop tem het einde van deze maand.
 
 
Te koop bij de apotheek tem augustus. Prijs per stuk 4.99 euro.

6 opmerkingen:

  1. Klinkt goed, ik gebruik ook wel eens Bodysol douchegel. Marine Protect was mijn laatste denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een aantal jaren geleden ook heel wat Bodysol douchegels gebruikt! Ze zijn echt fijn! Ben wel benieuwd naar deze 2 :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn super. Ik zag ook de website www.bodysol.be dat er nog tem einde van deze week een fijne actie loopt. Waarbij je een gratis douchegel kunt krijgen.

      Verwijderen