8 aug 2013

MY SUMMER FAVES BY GOSH


Het zomert volop. Als ik denk aan zomer dan denk ik uiteraard aan vakantie, mooie stranden, cocktails en relaxen. Vanaf volgende week maandag heb ik drie weekjes vakantie. Ik kijk er al erg naar uit en ik moet stiekem toegeven ik ben stilaan in de vakantie modus aan het gaan. Vandaar dat ik een "Gosh favorieten van het moment collage" gemaakt heb.

Mijn favorieten: Gosh nagellak Girls on Film/Tilted Blue en de nieuwe blush Flower Power

Op het internet gaan er heel wat verhalen de ronde dat Gosh volledig verdwijnt in het Kruidvat assortiment. Dit is niet geheel waar. Ik informeerde hierover bij Gosh zelf, en ze lieten weten dat Gosh in bepaalde Kruidvats beperkt aanwezig zal zijn. Dit is niet voor alle filialen, maar het geval voor de kleinere Kruidvat winkels en voor de filialen in grootsteden waar er meerdere gevestigd zijn. De wijziging is intussen al doorgevoerd dus mogelijk heb je er gewoon niets van gemerkt. 


twee laagjes Tilted Blue en één laagje Girls on Film met flits
 
twee laagjes Tilted Blue en één laagje Girls on Film zonder flits

Tilted Blue is een donker blauwe crème lak die makkelijk lakt, dekt in twee laagjes zonder strepen na te laten. Girls on Film is een fun lakje. Het doet met denken aan een nagellak van OPI die ooit in de Katy Perry collectie zat.
 
Overigens kan je nog steeds je kans wagen om een Gosh Summer Look 2013 kit te winnen met daarin twee oogschaduwpaletjes en mijn favoriete Gosh blush Flower Power. Meedoen kan nog tem 11/08/13. Hoe je kan meedoen, vind je allemaal terug in dit artikel.

Gosh is exclusief te koop bij het Kruidvat 

Nail Laquer - 7.29 euro
Natural blush - 8.49 euro


 
Heb jij Gosh favorieten?


6 opmerkingen:

  1. de blush ziet er inderdaad prachtig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed om te weten dat het merk niet totaal verdwijnt bij Kruidvat, ik vind Gosh echt een goed merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de nagellak ook wel leuk.Ik ben heel tevreden van de primer van gosh!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop dat het hier zeker nog te krijgen is! Ik ben meestal wel tevreden met hun producten!

    BeantwoordenVerwijderen