6 aug 2013

LUSH | SANGRIA SCRUB

Gisteren viel er een persbericht in mijn mailbox van Lush waarbij ik toch wel even moest slikken. Al jaren lang worden in landen als Spanje en Frankrijk stierengevechten georganiseerd, het is een traditie. Ik begrijp goed dat ieder land zijn eigen waardes en tradities in eren probeert te houden. Maar het nut van een stierengevecht heb ik nooit goed begrepen.  Het persbericht omvat de wrede feiten hoe een  dier om het leven gebracht wordt en hetgene wat aan de arena vooraf gaat. Amai!
 
Je weet dat Lush een cosmetica merk is waarbij natuurlijke ingrediënten en niet testen op dieren centraal staat. Deze week is een soort protestweek bij Lush waarbij ze zich inzetten tegen het geweld op stieren. Daarom wordt er in België een nieuwe limited edition body scrub gelanceerd met de naam Sangria. Het is een bloedrode suiker scrub met roos. Deze zal tijdelijk verkocht worden, waarbij de opbrengst doorgestort zal worden naar Animalsace. Een organisatie die zich inzet tegen barbaarse praktijken op gebied van dierenwelzijn.
 
De prijs van deze body scrub is zeer budgetvriendelijk namelijk 2.50 euro (vermoedelijk een kleiner formaat dan de klassieke Sugar Scrub) en zal verkocht worden zolang de voorraad strekt enkel in België! Ik twijfel er niet aan dat dit een fijne stevige scrub is. Ideel voor het verwijderen van dode huidcellen en om je huid zacht mee te maken. En terwijl heb je jouw steentje bijgedragen!
 
Dus ik zou zeggen, mocht je deze week één van onze vier Belgische filialen passeren, twijfel dan niet en ga eens binnen opzoek naar de Sangria scrub.

6 opmerkingen:

  1. voor de prijs moet je het inderdaad niet laten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2.50 euro is inderdaad heel betaalbaar. Meenemen die handel! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misschien dat ik donderdag wel eentje ga halen! Altijd fijn als je door aankoop van iets leuks ook nog eens een goed doel kan steunen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mocht ikzelf dichterbij een Lush winkel wonen, zou ik er ook eentje gaan halen.

      Verwijderen
  4. Klinkt lekker maar ik ben helaas geen fan van hun suiker scrubs, zijn behoorlijk hard in het scrubben en er vallen altijd grote blokken in mijn douche :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt dat probleem had ik ook altijd, tot ik eens de tip kreeg van een Lush medewerker om een klein potje te nemen, daarin de scrub te brokkelen en die gewoon per keer mee te nemen in de douche. Daarmee vermijd je verspilling en is best wel handig. Ik voeg dan daar nog enkele druppeltjes water bij dan krijg je zo'n fijn scrubje dat niet zo brokkelig is om aan te brengen. Maar niet bij je gehele scrub water voegen want dan lost je suiker scrub volledig op.

      Verwijderen