24 nov 2012

GOSH | GROTE SINTERKLAAS WINACTIE

Vandaag heb ik weer een leuke winactie aankondiging. Vanaf aanstaande maandag 26 november kan je opzoek gaan naar diverse Gosh producten op de blogs van de Gosh ambassadors. De bedoeling is dat je in totaal 20 verschillende producten zoekt die misschien nadien ook wel in de Gosh goodiebag zit twv 100 euro!
 
Hoe gaat het in zijn werk? Maandag start de winactie op blog X. Ergens op blog X zal een Gosh afbeelding verstopt zitten. De bedoeling is dat je opzoek gaat naar de afbeelding. Zodra je de afbeelding gevonden hebt, zal je tevens ook een tip krijgen naar de volgende blog. Gedurende 10 dagen ga je op diverse blogs zoeken naar de 20 verschillende producten. En helemaal op het einde moet je al je antwoorden doormailen (later daar meer info over) en maak je mogelijk kans op de goed gevulde Gosh goodiebag! Perfect en net op tijd geleverd voor je helemaal partyproof te maken voor de feestdagen!
 
Opgelet maandag zal ik op mijn Facebook account een tip geven op welke blog de eerste afbeelding verstopt zit. Op deze manier ben je meteen vanaf het begin mee in de hele zoektocht!

 
Heb je er zin in?


3 opmerkingen: