23 nov 2012

PUPA | BUBBLES NAIL ART (CAVIAR NAILS)

Nail art het wordt steeds populairder. Zeker met de nieuwste trend Caviar Nails. Ook Pupa volgt nauwgezet de trends op en introduceert Bubbles. Een iets andere naam dan dat we gewoon zijn, maar het gaat eveneens over Caviar nail art.
 
bubbles nail art kit
 
Zelf vind ik het ongelofelijk leuk staan. Of ik het effectief ook op al mijn nagels zou dragen dat weet ik niet, maar het lijkt me wel schattig staan als je zo'n accent nagel hebt. Het effect is bijzonder aangezien het 3D is.
In de Bubbles nail art kit zit een Glossy nagellak, gekleurde bolletjes en een bakje. Hiermee kan je de overtollige pareltjes opvangen en gaat er niets verloren.
 
De kits zijn verkrijgbaar in 6 tinten: Black Bubbles, Violet Bubbles, Blue Bubbles, Grey Bubbles, White Bubbles en Multicolour Bubbles. Zelf vind ik de White versie sierlijk zeker voor de feestdagen en de Multicolour one ideaal voor als je houdt van kleur!
 
De verschillende stapjes die je moet "uitvoeren" om een leuke Bubbles nail art te bekomen is vrij beperkt en anderzijds ook wel leuk om te doen. Eerst breng je een basecoat aan en vervolgens 1 laagje van de gekleurde lak. Zodra deze laag droog is, ga je nagel per nagel afwerken door op de 2de gekleurde laag die net gelakt is de bolletjes te strooien. Vervolgens de bolletjes even aandrukken. En als finishing touch nog even een hoogglanzende topcoat. Et voila!
 
Voor verkooppunten bij jou in de buurt bel naar 09 364 51 10 of mailen kan naar info@neolabo.be . Prijs per Bubbles kit 14.60 euro (limited edition).
 
 
Spreekt deze Bubbles Nail Art mania kit jou aan?

10 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik denk dat het nog wel meevalt doordat er een bakje bijgeleverd zit. Hiermee verlies je niet zoveel glasbolletjes. Maar uiteraard ik heb het zelf niet geprobeerd, maar het maakt me wel heel erg benieuwd!

      Verwijderen
  2. Ik wil ze echt hebben, maar bij ons in de buurt verkopen ze geen pupa jammer genoeg! Dus kan het alleen halen bij een DA 30 minuten reizen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In België is het exclusief verbonden aan schoonheidssalons. Dus je moet een beetje geluk hebben dat er een salon in de buurt ook net de Bubbles nail art set verkoopt. Misschien kan je hem op je wishlist voor de feestdagen zetten?

      Verwijderen
  3. Mss toch even kijken in de winkel :) (De schoonheidsspecialiste om de hoek verkoopt Pupa :p)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de kitjes van Pupa ook altijd zo gaaf! Vooral nu met de caviaar versie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het heel mooi om te zien, maar het zou niks voor mij zijn, ik zou er veel te veel aan prutsen en het binnen de vijf minuten om zeep helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo'n caviar nagellakje wil ik wel graag eens testen!

    BeantwoordenVerwijderen