13 okt 2012

NIVEA | EVENT & NIEUWIGHEDEN

Afgelopen donderdag ging ik 's avonds na het werk richting Brussel voor kennis te maken met de nieuwe producten van Nivea die ze dit najaar nog gaan lanceren. De meesten producten zullen stilaan in de winkels terug te vinden zijn. Behalve twee reinigingsmousses, daarvoor moeten we wachten tot november!
 
Het event vond plaats in Maison Delvaux, niet van de handtassen, in Watermaal-Bosvoorde. Een top locatie met een prachtige houten piano. Mocht ik piano kunnen spelen, ik zou meteen aan de slag gaan! Maar niet alleen de antieke piano trok de aandacht. Ook de schilderijen en fresco's aan de muur waren beeldig. Normaal gezien ben ik niet zo'n kunstliefhebber, maar het plaatje klopte gewoon.

 
 
In het filmpje laat ik je alvast kennis maken met de nieuwigheden. Uiteraard is het nog maar een kennismaking, en later zullen de reviews en dergelijke hierover volgen.
 
 
En nog enkele foto's op een rijtje van de producten. Meer foto's over het Nivea event vind je uiteraard terug op mijn facebook pagina. Maar niet alleen van Nivea, maar ook van andere leuke events waar ik de afgelopen tijd naartoe geweest ben.
 
Ik kan er niet aan doen, maar de Nivea bodylotion/milk voor onder de douche maakt mij zo enthousiast. Dit type van product is gewoon op mijn lijf geschreven. Easy en toch de nodige hydratatie. Ik klaag niet!
 
4.69 euro per stuk
 
Welcome Sunshine en Goodbye Stress zijn echt gigantische flacons badschuim. Verrijkt met voedende bestanddelen. Laat dat schuim maar komen, niet waar?
 
5.09 euro per stuk
 
Uiteraard kon Nivea niet achterblijven op de BB cream hype. Vanaf deze maand overal te koop.
 
8.99 euro per stuk
 
Nivea herformuleerde hun haarverzorgingsformule. Ze voegde vloeibare keratine toe voor een sterk herstellende werking en daarnaast bevat elke shampoo/conditioner een apart natuurlijke ingrediënt. Aangepast op de behoeften van dat moment.
 
3.29 euro per stuk
 
Ben je benieuwd naar meer?

12 opmerkingen:

  1. Die afspoelbare bodylotion lijkt me wel erg fijn en ook naar hun BB Cream ben ik benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook heel benieuwd naar de BB cream!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een geweldig event. Ik ben benieuwd naar je reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gezellig met die kaarsjes en piano :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, die BB cream! Ook die bodylotions lijken wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De bodylotion voor onder de douche lijkt me wel fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben es benieuwd naar die bodylotion voor onder de douche !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben erg benieuwd naar de bb cream en ook de bodylotion voor onder de douche lijkt me fijn. (Hoewel ikzelf meer een bad meisje ben.)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah maar ik twijfel er niet aan dat je deze bodylotions ook in bad kunt gebruiken. Gewoon aanbrengen eventueel al rechtstaand en nadien gewoon even met de spoeier afspoelen. En klaar is kees ;-)

      Verwijderen