14 okt 2012

ICI PARIS XL | ERBORIAN




Ici Paris XL heeft een aantal merken in exclusiviteit, die enkel en alleen te koop zijn bij hun. Erborian is één van deze exclusieve merken. Geïnspireerd op Oosterse geneeskunde en met de kracht van kruiden en planten richtte Erborian een complete huidverzorgingslijn op. Het bekendste product is ongetwijfeld hun BB cream. Maar er valt zoveel meer te ontdekken dan alleen dat.
 
En er is extra goed nieuws. Nog tem 20 oktober vindt er in Hasselt een leuk concept plaats opgebouwd rond het merk Erborian. Je kan namelijk bij Ici Paris XL in Hasselt (TT wijk) terecht voor Bubble Sampling. Er zal daarnaast ook een skinbar aanwezig zijn waar je gratis een skin check kunt laten uitvoeren. Om op basis van deze resultaten een juist huidadvies te ontvangen. Sounds nice, niet waar? Ik ga alvast volgende week even over de middag langs om een kijkje te nemen! Benieuwd welke producten mij geadviseerd gaan worden.
 
Nieuwsgierig naar meer? Binnenkort zal ik een review plaatsen over enkele producten van het merk zelf. Waaronder hun nieuwste BB Eye Touche Parfaite 3 in 1 oogverzorging.
 
Kende jij het merk Erborian al?


7 opmerkingen:

  1. Pssst... het is eRborian ;-)
    Ben benieuwd naar je review van deze producten, ben zelf een bb-fan, maar heb er momenteel nog geen gevonden in Europa die aan de verwachtingen voldoet (velen zijn "niet slecht", maar als je er dan een koreaanse naastlegt is het verschil toch groot).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk totaal niet. Ben wel erg benieuwd naar de producten na het lezen van je artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had er nog niet van gehoord. Maar daar is nu dus verandering in gekomen, bedankt! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken het merk wel maar nog niets van geprobeerd. Er is niet meteen iets wat er uit springt dat ik meteen zou willen aanschaffen maar dat kan natuurlijk veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben nog niet helemaal overtuigd? Heb enkele de BB Cream en het sleeping mask geprobeerd maar ga toch nog eens verder snuffelen!

    BeantwoordenVerwijderen