12 okt 2012

HEMA | BEAUTY STORE

Iedereen kent de Hema wel. Al jaren verkopen ze een ruim assortiment cosmetica producten gaande van foundations tot nagellak. Vanaf vandaag is het aanbod lipproducten en nagellak uitgebreid. Wat maakt dat je concreet vanaf heden maar liefst 125 verschillende kleuren nagellak kunt bewonderen bij de Hema. En dat is niet alles. Want in Nederland is vandaag de eerste Hema beauty shop geopend in Amsterdam. En morgen opent een tweede filiaal in Haarlem. Ik ben alvast benieuwd of het concept ook naar België komt.
 
Als ik de store hieronder bekijk, doet het mij onmiddelijk denken aan het concept alla Kiko. Je gaat dus medewerkers om advies kunnen vragen. En daarnaast kan je de verschillende producten, texturen en kleuren zelf uitproberen. Leuk extra'tje: er zullen spiegels aanwezig zijn met daarbijhorend aangepast licht. Dus ben je opzoek naar een avondlook dan kan je ook meteen kijken in de winkel wat het effect is van je look 's avonds, maar ook bv overdag (met een andere belichting).
 
Klinkt goed, ik zou er alvast mocht ik er voorbij wandelen een keertje binnen springen. Gewoon voor een kijkje te nemen, maar anderzijds vind ik het "concept" wel leuk. Het maakt het merk en de make up een stuk professioneler. Laten we hopen dat de kwaliteit van de nieuwigheden conform het nieuwe concept is: vernieuwend en leuk!
 
 
Zou jij in de Hema beauty store binnen stappen?

5 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd, hoewel ik vrees voor de kwaliteit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hm, ik heb nog geen goede ervaringen met de kwaliteit van Hema producten, dus ik denk niet dat ik hier spontaan zou binnen stappen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat ziet dat er leuk uit! Ik vind zelf dat de wenkbrauwpoeder echt ontzettend fijn is. Ik zou zeker weten de winkel binnen stappen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben niet zo'n fan van Hema makeup maar ik vind het concept wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen