20 jul. 2020

BOOZYSHOP HAUL

Boozyshop is met de jaren uitgegroeid tot een prachtige beauty webshop. Ze hebben een super snelle leveringsservice, bieden mooie merken aan zowel op gebied van make up als huidverzorging. Het was de eerste webshop waar ik destijds online een bestelling plaatste en na al die jaren shop ik er nog regelmatig. Mocht je niet vertrouwd zijn met online shoppen en bestellen dan is deze webshop zeker en vast een betrouwbare plaats. Vandaag trakteer ik met een klassieke beauty haul video.

Boozyshop haul


Mijn aankopen
Cosrx - acne pimple master patch 
Revox - just niacinamide 10% 
Revolution - molten body glow 
Revolution - body brush 
Sigma - F03 high cheekbone highligter 
Revolution - precise brow pencil medium brown
 

Beauty Treasures
bloglovin'
- twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Je ziet er goed uit steffi! Naar de just niacinamide ben ik benieuwd naar. Ook de Sigma high cheekbone highligter leek mij handig. Deze al gebruikt intussen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Heidi! Zowel de kwast als het niacinamide serum heb ik in gebruik. Bevallen beiden zeer goed.

   Verwijderen
 2. Leuke aankopen, nu heb ik ook zin om te bestellen :D

  BeantwoordenVerwijderen